OPIS DOGODKA


Delavnica: Kako oblikovati uspešen poslovni model

15 november 2016, ob 15:30 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 

Dober izdelek še ni dovolj!

Na delavnici se boste podrobneje seznanili s pristopom oblikovanja poslovnega modela, ki zagotavlja produktu dobre možnosti za uspeh na trgu. Predavatelj vas bo popeljal skozi gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Predstavil vam bo kako to počnejo najboljši in vas seznanil s primeri najuspešnejših globalnih podjetij. V praktičnem delu, se boste lotili kanvasov, v katere boste zapisali svojo strategijo poslovanja.

BMG kanvas je razvil Alexander Oserwalder in je namenjen inoviranju poslovnih modelov in razvoju novih produktov tako v okviru obstoječih organizacij kot v okviru startupov. Lean Canvas (vitek okvir), ki ga je na podlagi BMG razvil Ash Maurya, pa je v izhodišču namenjen startupom, ki razvijajo povsem nov produkt v negotovih okoliščinah. Vitek okvir je tudi jedro Asheve knjige Running Lean, ki je zahvaljujoč slovenskemu partnerskemu konzorciju prevedena tudi v slovenščino. Knjigo Delaj vitko si lahko v elektronski obliki brezplačno naložite na spletni strani www.delajvitko.si.

Program

15.30 – 16:00 Registracija udeležencev in mreženje
16:00 – 19:00 Kako oblikovati uspešen poslovni model (Urban Lapajne, Tovarna podjemov)

Kdo je Urban Lapajne?

Urban Lapajne je projektni vodja v Iniciativi Start:up Slovenija in Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Več kot 10 let kot predavatelj in svetovalec sodeluje v slovenski startup skupnosti. Glavnina njegovega dela obsega vodenje različnih programov, tekmovanj in pred-selekcijskih postopkov ter svetovanje podjetjem v zgodnjih fazah. Ko ni v pisarni ali na dogodku z užitkom na kolesu raziskuje lepote Pohorja.
 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!