Pisarne, učilnica in coworking 

Sodobno opremljen prostor za učinkovit razvoj vašega start-upa v kreativnem okolju univerzitetnega inkubatorja – Start:up Geek House. Sodobno urejeno delovno okolje bo podžigalo kreativnost, spodbujalo sodelovanje ter posameznikom in skupinam omogočalo učinkovit razvoj inovativnih idej. V tovrstnih coworking prostorih deluje že več kot 50 ustvarjalcev in podjetnikov po vsej Sloveniji.
 
Podjetniški inkubator Univerze v Mariboru Tovarna podjemov razpolaga s 500 m2 prostorov, kjer lahko podjetniške ekipe najdejo svoje delovno mesto v »coworking« prostoru z imenom Geek House ali zelo ugodno najamejo lastno pisarno. Za inkubirana podjetja je  na razpolago 7 pisarn, v velikosti med 15 in 34 m2 ter 10 delovnih mest v »coworking« prostoru.
 
Delovna mesta so opremljena s pohištvom in dostopom do hitrega interneta. Na vašo željo vam lahko damo v uporabo tudi računalnik ter omogočamo  souporabo printerja in scanerja. Podjetniške ekipe oz. podjetja lahko koristijo tudi skupno multimedijsko učilnico in sejno sobo ter čajno kuhinjo.
 
Vas mika vključitev? Pišite nam na info@tovarnapodjemov.org


 

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!