OPIS DOGODKA


Delavnica: Zmagovalna miselnost

27 oktober 2015, ob 15:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Na delavnici bodo udeleženci spoznali kako narediti miselni preskok iz povprečnosti v odličnost in konkretne prijeme za doseganje zmag v poslu.
 
Vsi v življenju želimo biti zmagovalci, uspe pa manj kot 10-im odstotkom ljudi v poslu. Bi radi vedeli, kaj teh 10 odstotkov obvlada in uporablja?
 
Udeleženci Brankovih treningov, tako v Sloveniji, kot tudi tujini, so navdušeni nad edinstvenim pristopom – lahkotno podajanje zahtevnih tem, v katere vnese tisoč in en primer iz poslovnega sveta in vse skupaj začini z veliko mero energije in smislom za humor.
 
Na njegovih različnih vodstvenih delavnicah vodje nadgradijo in okrepijo veščine vodenja, s poudarki na vzpostavitvi ustrezne avtoritete za lažje doseganje zastavljenih ciljev in ukrepov, zavedanju odgovornosti realizacije dogovorjenega, komunikacijskih veščinah za ustrezno motiviranje sodelavcev, obvladovanju zahtevnih situacij ter reševanju konfliktov, različnih načinih delegiranja za gradnjo in krepitev zaupanja z zaposlenimi ter sprejemanju in obvladovanju sprememb časa.

Program

15:00 – 15:30 | Registracija udeležencev
15:30 – 17:15 | Prvi del predavanja / delavnice
17:15 – 17:30 | Odmor
17:30 – 18:30 | Drugi del predavanja / delavnice
 

Kdo je Branko Žunec? 

Branko je mednarodni trener in coach, nosilec licence BMC. Edino, kar ga zanima je, da udeležence navduši in jim posreduje znanje na način, da ga naslednji dan uporabijo v praksi. Specializiran je za treninge vodstvenih veščin, predvsem s področja Business Coachinga; to področje nenehno razvija, nadgrajuje in dokazuje njegovo uporabnost v praksi.

Razvija lastne modele in programe, znanje nadgrajuje z izobraževanji v tujini ter prebiranjem domače in tuje literature. V slovenski poslovno-izobraževalni prostor je vnesel novo dimenzijo poslovnega izobraževanja in dokazal, da se lahko ljudje veliko naučijo tudi, ko se imajo ob tem »fajn« - koncept “edutainment”-a.
 
Branko je v 15-letni karieri postal eden najboljših trenerjev in coachev v Sloveniji in si ustvaril kar nekaj referenc tudi v tujini (Nemčija, Hrvaška, Srbija, Švica, Bolgarija, Francija, ZDA, Čile). Branko je mojster business coachinga in transformiranja vodij v trenerje in coache. Za seboj ima več kot 10.000 ur treningov v petih jezikih.
 

Prijava

 


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!