OPIS DOGODKA


Kako do 54.000 EUR za tvoj startup

25 november 2021, ob 15:30 /Online
 
Imaš podjetniško idejo za razvoj inovativnega produkta/storitve?
Imaš podjetje ustanovljeno v letu 2021 ali pa v kratkem načrtuješ ustanovitev podjetja?
Potrebuješ nepovratna sredstva za pospešitev razvoja?

Kot vsako leto doslej tudi v letu 2022 pričakujemo objavo razpisa P2, ki ga za mlada (do starosti 14 mesecev) inovativna podjetja pripravi Slovenski podjetniški sklad. V skladu z razpisom se podjetja potegujejo za 54.000 € nepovratnih sredstev za razvoj produkta. 

Pridi na dogodek in ugotovi, ali tvoja ideja in podjetje sploh ustrezata pogojem razpisa. Dogodek bo trajal uro in pol, hitro izberi termin, ki ti ustreza. 

Govorili bomo o

  • vsebinskih in administrativnih podrobnostih razpisa P2, komu je namenjen, kaj z njim pridobiš,
  • kako si povečaš možnosti za uspeh na razpisu,
  • katere so tiste ideje, ki imajo več možnosti za uspeh na trgu in posledično večjo možnost za  uspeh na razpisu,
  • kako smo se z ekipami pripravljali na razpise v preteklih letih in zakaj je nujen strukturiran pristop,
  • kaj vam ponuja Tovarna podjemov v okviru priprav na razpis in kakšni so pogoji za vključitev v program.

Na dogodku se nam bosta pridružila podjetnica Urška Gačnik, ki je s podjetjem Gridtech d.o.o. uspela na razpisu P2 2020 in podjetnik Gregor Krušič iz podjetja Auralix d.o.o., ki je uspel na razpisu P2 2021.
 
Iz prve roke boste udeleženci tako lahko izvedeli, kaj, kako in kdaj se je potrebno lotiti priprav na razpis, ne samo zato, da uspeš na razpisu, ampak predvsem zato, da postaviš temelje za uspešno startup podjetje.
   
Če ugotoviš, da želiš kandidirati za sredstva na razpisu, te vabimo, da se priključiš programu Tovarne podjemov, namenjenemu pripravam na razpis P2. V okviru priprav te bomo vodili od prve do zadnje točke razpisa, tako vsebinsko kot administrativno.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki si želite postaviti temelje za uspešno startup podjetje in vas zanima pridobitev nepovratnih sredstev za razvoj produkta/storitve.  

Program

24.11. / 13:00 - 14:30 Kako do 54.000 EUR za tvoj startup/Urban Lapajne & Nataša Rus & Urška Gačnik, Gridtech d.o.o. (prejemnik P2 2020)

25.11. / 15:30 - 17:00 Kako do 54.000 EUR za tvoj startup/Urban Lapajne & Nataša Rus & Gregor Krušič, Auralix d.o.o. (prejemnik P2 2021)

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Dogodek bo izveden v online obliki, preko Zooma. Povezavo do njega prejmeš na dan dogodka na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred začetkom dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega ne bo mogoče dostopati do Zoom učilnice dogodka.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!