OPIS DOGODKA


Uspešno na Kickstarter z Nikom Klanškom

26 oktober 2021, ob 13:00 /Tovarna podjemov
 
Razmišljaš o Kickstarterju, pa ne veš ali je to prava pot za tvoj produkt? 
Ali greš na Kickstarter in potrebuješ ABC Kickstarterja, da povečaš možnosti uspeha? 
Želiš iz prve roke izvedeti, kako se pripraviti, kaj vse potrebuješ, kdo ti lahko pomaga in kaj lahko gre narobe?  
 
Na Kickstarterju lahko zasledimo ogromno kampanj, a le redke dosežejo svoj cilj in uspejo izdelke pripeljati tudi do podpornikov. Slovenci so narod, ki na Kickstarterju žanjemo nepredstavljive uspehe. Za mnogo kampanjami je kot snovalec oziroma svetovalec stal prav Niko Klanšek.  

Zato te bo prav on na 3-urni delavnici naučil, kako celovito pripraviti in voditi uspešno crowdfunding kampanjo.  

Na delavnici se bomo sprehodili skozi vse faze priprave na crowdfunding kampanjo, njeno vodenje in aktivnosti, ki sledijo po uspešno zaključeni kampanji. 

Kaj te bo naučil? 

  • Kako graditi skupnosti potencialnih podpornikov v fazi pred lansiranjem.
  • Tips & tricks priprave učinkovitih marketinških materialov (video, fotografije, tekst, spletne strani, Kickstarterjeva projektna stran).
  • Finančna projekcija kampanje.
  • Davki in pravne oblike, ki se nanašajo na crowdfunding kampanje.
  • Produkti in nagrade, primerne za crowdfunding.
  • Uspešni primeri iz prakse.
  • Kako lansirati Kickstarter kampanjo.
  • kako jo promovirati in voditi.  
  • Komunikacija pred, med in po kampanji.
  • Kako zaključiti kampanjo in kaj so nadaljnje aktivnosti. 

Komu je delavnica namenjena? 

Delavnica je namenjena vsem, ki bi se želeli naučiti, kako funkcionira platforma Kickstarter in kaj so priporočljivi koraki, ki večajo možnosti uspeha Kickstarter kampanje. Če razmišljate o Kickstarterju, ali pa ste že odločeni, da je Kickstarter za vas prava pot, potem je delavnica namenjena prav vam. Če še ne poznate Nika KlaNška, je to odlična priložnost, da ga spoznate in navdušite za svoj projekt, saj je do sedaj pri uspehu pomagal že številnim slovenskim projektom.  

Program 

13:00 – 16:00 Uspešno na Kickstarter z Nikom Klanškom 
 

Splošni pogoji prijave 


Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR. 

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Sledimo pravilom in navodilom NIJZ. Za udeležbo na delavnici morate izpolnjevati pogoj PCT.

Kdo je Niko Klanšek?  

Niko Klanšek je na Kickstarterju odpiral denarnice »backerjev«, še preden je bilo to v Sloveniji popularno. Diplomant harvardske poslovne šole je sodeloval z več kot 100 uspešnimi crowdfunding kampanjami in jim pomagal zbrati 22 milijonov dolarjev. Z dvema lastnima kampanjama (Flykly Smart Wheel in Smart Ped) je zbral več kot milijon dolarjev. V domači in tuji startup skupnosti slovi kot odličen mentor, ki podjetjem pomaga pri razvoju poslovnih strategij, investicijah in marketingu. Bil je tudi član košarkarske ekipe Union Olimpija, ki ji je pomagal osvojiti 19 zlatih medalj, s košarko pa ostaja povezan tudi danes. 

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6, 2000 Maribor, 1. nadstropjePrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!