OPIS DOGODKA


Koraki do uspešne prodaje na Amazonu

14 oktober 2021, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Amazon, ki se je razvil iz prodajalca knjig, je danes največji spletni trgovec, ki v ZDA izvede več kot 50 % vseh spletnih nakupov, v Evropi nekoliko manj, med 27 % in 40 %. Njegova rast je izjemna in se bo iz leta v leto le še povečevala. Je trgovec, ki je vedno korak pred konkurenco, saj neprestano ponuja nove storitve, s katerimi razvaja svoje kupce in dviguje stopnjo zaupanja.

Še dve dejstvi, zakaj Amazon in zakaj je morda tudi tvoj dobičkonosni kanal prodaje – Amazon v Evropi načrtuje odprtje kar 1300 novih skladišč, s katerimi želi storitev Prime Now z dostavo v 2 urah približati evropskim kupcem. In še - kupci na Amazonu zapravijo 5-krat več kot na eBay-u.

Potencial Amazona že 3 leta izkorišča tudi slovenski podjetnik Nik Vene, ki pravi, da mu je glavni preboj na trg uspel prav s sklenjenim partnerstvom z Amazonom. Z njim so celotno prodajo povečali za 300 odstotkov.

Pridi na delavnico z Nikom, kjer ti bo skozi svojo izkušnjo predstavil vse aspekte poslovanja in prodaje na Amazonu, vključno s priporočili in z napakami, ki so jih naredili v zadnjih letih.
 

Kaj te bomo naučili?

  • Kako kreirati račun na Amazonu,
  • kako pripraviti tržno analizo,
  • pomembnost dobrega »listinga«,
  • marketing in gradnja blagovne znamke na Amazonu,
  • optimizacija logistike,
  • Nik ti bo povedal svojo celotno izkušnjo s prodajo na Amazonu.
Vesel bo tudi tvojih konkretnih vprašanj!

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite podati na Amazon in se želite tega lotiti kar čim bolj učinkovito in uspešno. Prav tako bomo zadovoljili tiste, ki že prodajate in želite prodajo na Amazonu še povečati. Nik bo po delavnici tudi gost Start:up Müslija, kjer bomo v družbi drugih gostov še nadgradili to tematiko.

Program

15:00 – 18:00 Koraki do uspešne prodaje na Amazonu
 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne  odjaviš, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Kdo je Nik Vene?

Nik Vene je ustanovitelj in direktor podjetja NV Holders, ki se je v 2014 trgu predstavilo z izvirnim držalcem za srajce T-Holder. Z njim in njegovo izboljšano različico je podjetje uspešno zbralo sredstva na Kickstarterju, kasneje se podalo še v razvoj držalca, namenjenega nežnejšemu spolu.
Poleg lastne spletne trgovine zelo uspešno prodaja izdelke tudi na spletni platformi Amazon in v svoji panogi predstavlja enega izmed vodilnih prodajalcev.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6, 2000 Maribor, 1. nadstropjePrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!