OPIS DOGODKA


Roadshow Maribor 2021

10 marec 2021, ob 09:00 /Online
 
Dogodek za podjetnike, ki iščete denar, prave kontakte, pospeševalniške programe in mentorje za zagon ter rast vašega podjetja.

Ste tik pred ustanovitvijo podjetja in potrebujete denar/nasvete pri razvoju produkta/storitve? Ali pa že ustvarjate prve prihodke in si želite eksponentne rasti prodaje ter širjenje na nove trge? Morda ste v sklepnih pogovorih z zasebnim investitorjem za investicijo in jo želite podvojiti?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je ta dogodek je za vas, kajti predstavili vam bomo 3 različne razpise in programe podpore, da boste pridobljeni denar čim bolje unovčili.

Dobili boste ključne informacije o razpisih, spoznali ocenjevalne kriterije, proces predselekcije, pomembne datume in roke za prijavo ter številne nasvete, kako uspeti na razpisu..

Financiranje in programi Slovenskega podjetniškega sklada, o katerih bomo govorili

  • Razpis P2 - pridobite 54.000 EUR nepovratnih sredstev za razvoj produkta/storitve. 
  • Razpis SK75 - pridobite 75.000 EUR konvertibilnega posojila za rast prodaje in širjenje na nove trge.
  • Razpis SI-SK - podvojite investicijo, sklenjeno z zasebnim investitorjem. Tako imenovana so-investicija znaša od 100.000 EUR do 600.000 EUR.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.

Letos dogodek v hibridni obliki

Čeprav bi se z vsemi raje družili v živo, imamo zaradi trenutnih razmer nekoliko zvezane roke. Kljub temu bomo udeležbo v živo omogočili 8 izbranim podjetjem, ki boste glede na podatke v prijavnici najboljši »fit« za omenjene razpise in boste izrazili željo po osebnem svetovanju z gosti dogodka.

30 udeležencev se nam bo lahko pridružilo še online, preko platforme Zoom.

Takojšen feedback, ali je vaša ideja primerna za razpis

Na dogodku boste dobili takojšen feedback, ali je vaša ideja primerna za katerega od zgoraj naštetih razpisov. Prijavite se na osebno svetovanje (glejte prijavnico).

Predstavniki Sklada vam bodo odgovorili na vsa morebitna odprta vprašanja, lokalni partner pa predstavil ponudbo programov priprav na razpise.

Vsi prijavljeni (virtualno ali fizično) boste po dogodku dobili vsa gradiva, vezana na razpise.

Program dogodka

9.00 – 9.20 | Predstavitev produktov P2, SK75, SI-SK in drugih
Poleg predstavitve produktov vam bodo predstavniki Sklada zaupali tudi najpogostejše napake podjetnikov v zadnjih letih pri prijavi na razpise. Čakajo vas praktični nasveti, ki jih ni mogoče prebrati prav nikjer!

Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada
Urban Lapajne, Start:up Slovenija 


9.20 - 9.40 | Predstavitev predselekcijskega postopka za P2 in SK75
Znotraj omenjenih razpisov poteka predselekcijski postopek, ki omogoča pridobitev levjega deleža točk. Postopek ni obvezen, je pa priporočljiv. Na obeh razpisih je mogoče doseči največ 100 točk, od tega samo v predselekciji za P2 35 točk, za razpis SK75 pa 40 točk.

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

9.40 – 10.00 | Vroči stol: Marko Borko. Kako do 30 % letne rasti v zadnjih treh letih
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.

Marko Borko, Borgla

10.00 - 10.30 | Demo dan - vaš najpomembnejši dan!
Demo dan je del predselekcijskega postopka, na katerem podjetja pred komisijo predstavijo svojo podjetniško idejo. Na predavanju boste spoznali ocenjevalne kriterije in kako jih čim bolj zajeti v svoji predstavitvi ter nastopu. 

Dobili boste predlogo za pripravo predstavitve za Demo dan.

Q&A

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

10.30 - 10.40 | Kdo vam lahko pomagamo pri prijavi na razpis  
Predstavnik Sklada vam bo skupaj z mentorji iz Tovarne podjemov predstavil programe priprav na razpise, v katere se lahko vključite.

Ekipa Tovarne podjemov

10.40 – 11.40 | Svetovalnica: preko Zooma ali v živo

Ekipa Sklada in Start:up Slovenija v sodelovanju z lokalnim partnerjem
 

Organizatorji 

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Tovarna podjemov.Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.


 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!