OPIS DOGODKA


Intenzivni program »Postani mojster Facebook oglaševanja«

12 januar 2021, ob 09:00 /on-line
 
Pridruži se nam na intenzivnem usposabljanju z mednarodnim strokovnjakom za digitalni marketing Damirjem Butkovičem, ki vključuje 3 praktične delavnice in vmesno individualno delo. Vsak udeleženec se bo naučil, kako ustvariti, voditi in spremljati uspešne Facebook kampanje od začetka do konca. Korak za korakom vas bo Damir vodil od začetka do konca – to je uspešna Facebook kampanja za vaš produkt ali storitev.
   
Razmisli…

Ali kot podjetje izkoriščate vsa orodja, ki vam jih Facebook ponuja za promocijo vaših produktov?
Ali veš, da lahko z uporabo Facebook Pixla slediš svojim uporabnikom in nastavljaš oglase, ki se prikazujejo samo tistim, ki so že bili v interakciji z vami?
Ali poznaš tehnike pisanja oglasov, ki prodajajo?
Ali veš, katere metrike spremljanja oglasov ti dajo najboljše podatke za optimizacijo kreiranje novih kampanj?

Naprej dobri temelji

Prvo srečanje bo namenjeno temu, da te seznanimo z osnovami, od tega kako napisati dober oglas, kako postavljati naslove, ki pritegnejo pozornost, katere informacije zato potrebuješ, kako definiraš ciljno občinstvo in druge trike, ki jih moraš poznati, preden se lahko lotiš pisanja oglasov in nastavljanja kampanj.

Pišemo oglase, nastavljamo kampanje

Drugo srečanje bo namenjeno temu, da na podlagi zastavljenih ciljev in pridobljenih informacij spišemo dobre oglase, oblikujemo prave kreative in nastavimo vaše kampanj. Potem pustimo času čas…

Optimizacija je ključ do uspeha

Na podlagi pridobljenih rezultatov iz nastavljene kampanje bomo pogledali, kaj smo se naučili, dobljene podatke pa interpretirali in se lotili optimizacije. Pokazali ti bomo, kaj lahko storiš, da boš hitreje dosegel želene rezultate.

Individualno delo z mentorjem

Tekom programa boste udeleženci intenzivno delali na svojih primerih, med posameznimi srečanji pa vam bo Damir na voljo za individualne konzultacije v obsegu minimalno 3ur. Predvidoma 1 uro po vsakem srečanju za pomoč in usmeritve pri pripravi gradiv, ki jih boste dobili za »domačo nalogo«.

Program

SKUPINA 1
12.1.
 od 9:00 do 12:00 Najprej dobri temelji
19.1. od 9:00 do 12:00 Pišemo oglase, nastavljamo kampanje
27.1. od 9:00 do 12:00 Optimizacija je ključ do uspeha

SKUPINA 2

13.1. od 13:00 do 16:00 Najprej dobri temelji
20.1od 13:00 do 16:00 Pišemo oglase, nastavljamo kampanje
28.1. od 13:00 do 16:00 Optimizacija je ključ do uspeha

Komu je delavnica namenjena?

Program je namenjen inkubiranim podjetjem Tovarne podjemo, ki se ukvarjate s Facebook oglaševanjem. Namenjena je startup podjetnikom, ki sami upravljate s Facebook profili in želite s pridobljenim znanjem nastavljati učinkovite Facebook oglase, prav tako pa pridobiti "kreativne" ideje, kako se lotiti Facebook oglaševanja. Ker se bomo v okviru programa ukvarjali tudi z nekaterimi osnovami Facebook oglaševanja, program ni namenjena profesionalnim social media managerjem.

 

Pogoj za udeležbo

Udeležiš se lahko samo celotnega programa, udeležba na posamezni delavnici ali samo individualni obravnavi ni mogoča. V kolikor se odločiš za prijavo, se zavezuješ, da boš sodeloval v celotnem programu.
 
Število je omejeno na 6 podjetij. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 6 kandidatov in jim omogočili udeležbo v mentorskem programu. Odločitev o izboru bomo sporočili 11. januarja.

Lokacija

Dogodek bo izveden on-line, preko Zooma. Povezavo do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj prijavni mail.

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 12 let. Samostojno pot je začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta, pri tem pa sledi čim večji učinkovitosti. Njegov zadnji projekt je lastna linija prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.

Še nisi član Tovarne podjemov?

Če še nisi med našimi člani in želiš postati, izpolni prijavnico na spodnji povezavi. Po oddani prijavi te bomo kontaktirali in sporočili, kakšne so možnosti za vključitev v inkubator. S prijavo se potrudi, saj je to tvoja vstopnica in prvi stik z nami.

   

Koga vabimo v svoje vrste?

  • Potencialne podjetnike z idejo za razvoj produkta/storitve z globalnim tržnim potencialom.
  • Startup podjetja, ki razvijate/ tržite produkt/storitev z globalnim tržnim potencialom.
  • Scaleup podjetja, ki tržite produkt/storitev z globalnim tržnim potencialom.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!