OPIS DOGODKA


Kako izdelku, storitvi določiti prodajno ceno

19 januar 2021, ob 15:00 /on-line
 
Že prodajaš ali pa želiš prodajati nov izdelek ali ponujati storitev?

Se ukvarjaš s vprašanjem, kako mu določiti prodajno ceno?

 

Uspeh izdelka, storitve na trgu, ni vedno odvisen samo od kakovosti in povpraševanja, ampak je njegov uspeh velikokrat odvisen tudi od postavljene prodajne cene. 

Določanje cene izdelku je eden od osnovnih korakov pri gradnji uspešnega podjetja, za katerega nekateri menijo, da je enostaven. Določiti ceno izdelku, storitvi, je vse prej kot enostavno, pravzaprav je zahtevno in zahteva prave informacije in znanje.

Če se izdelku, storitvi določi prava cena, lahko prodaja raste, ustvarja se dobiček in tako postavili dobre temelje za rast posla. V kolikor določiš napačno ceno, lahko še tako dober izdelek, storitev, na trgu doživi propad.

Obstaja veliko različnih strategij za oblikovanje cen novih izdelkov, univerzalna formula žal ne obstaja. Obstajajo pa koraki in vprašanja na katera moraš odgovoriti, da ti bodo pomagala pri odločitvi, kaj je prava prodajna cena za tvoj izdelek/storitev.

Kaj te bomo naučili?

Naučili te bomo katere informacije moraš zbrati in analizirati ter kako jih interpretirati, da lahko določiš izdelku pravo ceno.

Komu je delavnica namenjena in zakaj se udeležiti?

Delavnica je namenjena vsem, ki razvijate/ste razvili nov izdelek, storitev in bi želeli določiti prodajno ceno, na podlagi zbranih in analiziranih informacij, in ne zgolj »po občutku«.

Program

15:00 – 18:00 Kako izdelku, storitvi določiti prodajno ceno        
  

Lokacija

Dogodek bo izveden v on-line obliki, preko Zooma. Link do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka.

Kdo je Simona Horvat?

Simona je direktorica in lastnica podjetja Evident d.o.o., ki že vrsto let uspešno svetuje na področju računovodstva in davkov. Njeno delo je že več kot 17 let tudi tesno povezano s svetovanjem startupom, tako tistim v zgodnji fazi, kot tistim, ki že uspešno nastopajo na globalnem trgu. Prav določanje prodajne cene, je tema, s katero se velikokrat obrnejo po njeno pomoč. Simona je habilitirana v naziv gostujoče strokovnjakinje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, kjer izvaja predavanja pri predmetu Računalniško podprto knjigovodenje.

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!