OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Navdih in podjetniške zgodbe v času koronavirusa

3 november 2020, ob 19:00 /Online
 
Si podjetnik in te zanima kako so se s »korona krizo« spopadli drugi podjetniki?

Te zanima kako tvoje misli vplivajo na tvojo učinkovitost, na dojemanje sveta okoli tebe?

Kako se spopadeš z negativnimi mislimi in poiščeš rešitev v korona časih tudi za tvoj posel?

Želiš izvedeti kako ti lahko pri tem pomaga digitalni marketing?


   

Če smo na pomlad 2020 verjeli, da bo covid »strašil« le do poletja, smo se zdaj že vsi sprijaznili, da temu ne bo tako. Na začetku smo različno odreagirali na nastalo situacijo, nekateri so čakali, da mine, drugi so popolnoma obupali, tretji pa so začeli iskati rešitve na dano situacijo, v katero smo bili potisnjeni tako iznenada. Stanje je prineslo napetost tudi v marsikatero podjetje, medtem, ko so nekaterim prodajne številke padale iz dneva v dan, so drugi doživeli mesece z rekordno prodajo.

Prisluhni uspešnim podjetniškim zgodbam, v katerih ustanovitelji niso sklonili glave, temveč hitro našli način, kako krizo obrniti v priložnost. Kaj nam lahko o tem povesta psihoterapevt in strokovnjakinja za  digitalni marketing izveš, če se nam pridružiš na on-line dogodku.

Z nami bodo …

Matjaž Košir, Integrativ

Matjaž vodi treninge, predava na seminarjih in izvaja delavnice, coaching, individualno terapevtsko delo in analizo ter oceno kompetenc za vodstva in sodelavce v slovenskih gospodarskih družbah.
Vsebine in področje njegovega strokovnega dela so oblikovanje timov in timsko delo, medosebni odnosi, razvoj osebnostnih in poslovnih potencialov, ocena in razvoj kompetenc, čustvena inteligenca, učinkovito delo v skupini, obvladovanje stresa. Je tudi trener Treninga Dale Carnegie® z mednarodno licenco. Svoje trenersko znanje prenaša na udeležence seminarjev in treningov v tujini (Poljska, Bolgarija, Romunija, Grčija, Češka, Slovaška). Matjaž sodeluje s številnimi startup podjetniki zato odlično pozna ključne izzive s katerimi se soočajo.

Maja Voje, Founder, Growth Advisor, Best-Selling Instructor & Head of Growth University

Maja je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot predavateljica sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy spletni učilnici, ki ga je opravilo že več kot 50.000 mednarodnih študentov. Je tudi vodja Growth University največje svetovne skupnosti growth hackerjev (pol milijona članov) pri GrowthHackers.com s sedežem v Silicijevi dolini. Kot zunanja svetovalka je pomagala razvijati strategije rasti več kot 200 ameriškim, nemškim, avstrijskim, švedskim belgijskim in slovenskim podjetjem, ki delujejo na mednarodnih trgih. V svoji karieri je več podjetjem pomagala do 10-25 milijonskih investicij. Svoje znanje je plemenitila na Said Business School, Univerza Oxford, na Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštitutu za mednarodno trgovanje v Šanghaju.
 

Primož Gams, Dogs4Motion

Biolog in gorski kolesar, ki se je znašel v veterini in kinologiji. Skupaj z ženo Jano sta pred dvema letoma v Sloveniji odprla prvi center za veterinarsko rehabilitacijo in hidroterapijo, z on-line produkti in storitvami pa ekipa Dogs4motion po vsem svetu pomaga lastnikom športnih in delovnih psov pri fizični pripravi njihovih pasjih atletov in kot preventivo pred poškodbami.

Jan Dobrilovič, Beeping

Jan je soustanovitelj in direktor spletne platforme za čiščenje gospodinjstev Beeping, ki je tudi Slovenski start:up leta 2018. Podjetnik, ki soustvarja poslovno zgodbo z jasno misijo – ustvarjati čas za prijetnejše stvari v življenju. Z Beepingovim inovativnim poslovnim modelom želi zgraditi odličen brand in še boljše podjetje. V slabih dveh letih poslovanja so postali največji igralec za čiščenje domov v Sloveniji in na Hrvaškem. Pri svojem delu stavi na popolno fokusiranost na uporabnika, podjetniški DNK in izjemno uporabniško izkušnjo vsakogar.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen startup podjetnikom, podjetniškim entuziastom in vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov.

Program

19:00 – 20:30 Navdih in podjetniške zgodbe v času koronavirusa

 

 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Dogodek bo izveden on-line, preko Zooma. Povezavo do dogodka prejmete na dan dogodka na svoj prijavni mail.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!