OPIS DOGODKA


Google Display za začetnike

13 oktober 2020, ob 13:00 /on-line
 
Google Display Network vam lahko pomaga doseči ljudi, medtem ko brskajo po svojih najljubših spletnih mestih, kažejo prijateljem videoposnetek na YouTubu, preverjajo svoj gmail ali uporabljajo mobilne naprave in aplikacije.
 
Google Display Network je zasnovan tako, da vam pomaga najti pravo ciljno skupino. Njegove možnosti ciljanja vam omogočajo, da strateško svoje sporočilo prikažete potencialnim strankam na pravem mestu in v pravem času.

Kaj se boste naučili?

  • Kako preusmeriti ogromno prometa nazaj na svoje spletno mesto
  • Kako pokazati svoje sporočilo ljudem, ki iščejo vašim izdelkom sorodne izdelke
  • Kako pritegniti ljudi, ki še niso vaši kupci
  • Kako nastaviti kampanjo Google Display
  • Zakaj bi sploh morali uporabljati Google Display oglase
  • Kako zagotoviti, da bodo vaši oglasi prikazani "povsod"
  • In še veliko, veliko več …

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in potencialnim podjetnikom oz. tistim, ki se v podjetjih ukvarjate z oglaševanjem in še ne znate oglaševati na Googlu, pa bi se želeli tega naučiti. Namenjena je popolnim začetnikom.

Program

13:00 – 16:00 Google Display za začetnike 

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 10 let. Samostojno pot je pred več kot desetimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Njegov zadnji projekt je lastna linija spletnih prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.

Lokacija

Dogodek bo izveden v on-line obliki, preko Zooma. Link do dogodka prejmete po prijavi na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka. 

Splošni pogoji prijave

Splošni pogoji prijave Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!