OPIS DOGODKA


Novosti Facebook oglaševanja

8 oktober 2020, ob 15:00 /on-line
 
Pravila igre se neprestano spreminjajo! Če ste se v preteklosti mučili s pravili, kako nastaviti oglas, da bo povečal rast prodaje, kako testirati in optimizirati kampanje, to ne bo več tak problem!

Da, dobra novica je, da je to postalo enostavno! 

Za vas smo pripravili delavnico, na kateri vas bomo seznanili z vsemi novostmi in poenostavitvami na oglaševalski platformi Facebook in vas naučili, kako nastaviti oglase, da boste dosegali želene rezultate.

Kaj vas bomo naučili?

  • Kaj je vloga oglaševalca
  • Kako se lotiti oglaševanja na strateški način in kako določiti strategijo oglaševanja na Facebooku
  • Razložili različne vrste kampanj ter ciljev, ki so jim namenjene
  • Pokazali 5 lastnosti dobre Facebook kampanje
  • Naučili kako nastaviti Campain Budget Optimization
  • Odgovarjali bomo tudi vaša praktična vprašanja, izzive s katerimi se soočate pri oglaševanju na Facebooku

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki se ukvarjate s Facebook oglaševanjem. Namenjena je startup podjetnikom, ki sami upravljajo s Facebook profili in želijo s pridobljenim znanjem nastavljati učinkovite Facebook oglase, prav tako pa pridobiti "kreativne" ideje, kako se lotiti Facebook oglaševanja.

Ker se bomo na delavnici pogovarjali tudi o nekaterih osnovah Facebook oglaševanja, delavnica ni namenjena profesionalnim social media managerjem.

Število mest je omejeno, prijava je obvezna. Na voljo sta 2 termina, izberite tistega, ki vam bolj ustreza. 
 
Prijava za 6.10.                                                         Prijava za 8.10.
 

Program

6.10.2020 od 13:00 do 16:00 Novosti Facebook oglaševanja 

8.10.2020 od 15:00 do 18:00 Novosti Facebook oglaševanja

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 10 let. Samostojno pot je pred več kot desetimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Njegov zadnji projekt je lastna linija spletnih prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.
 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Z oddano prijavo ste se prijavili na vse tri delavnice. V kolikor se delavnic ne morete udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred pričetkom, da omogočite prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške v višini 60 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Dogodek bo izveden v on-line obliki, preko Zooma. Link do dogodka prejmete po prijavi na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naložite zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvarite račun. Brez tega ne boste mogli dostopati do Zoom učilnice dogodka. 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!