OPIS DOGODKA


Kako z LinkedIn avtomatizacijo 4x povečati promet podjetja

8 september 2020, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
LinkedIn ni samo največje poslovno omrežje na svetu, na katerem se srečuje 700 milijonov ljudi. LinkedIn je postal medijski, marketinški in prodajni kanal z največjo bazo strank na svetu. S približno 9 milijoni profilov podjetij je največje poslovno družbeno omrežje, ki združuje uporabnike iz več kot 200 držav. To omrežje pa ni odlično le za poslovno povezovanje, temveč tudi za prodajo.

Na delavnici z Igorjem Panjanom se bomo naučili, kako avtomatizirati prodajo na LinkedInu z uporabo različnih orodij. Igor pravi, da bodo vaše stranke po implementaciji njegove strategije zahtevale sestanek z vami tudi, če smučate na Pohorju.

Pobliže te bo seznanil s prodajnim procesom, ki lahko poteka popolnoma avtomatično, orodji, načini komunikacije, nasveti ter pastmi, kako postati SALES NINJA na največjem poslovnem omrežju na svetu.

Kaj se boš na delavnici naučil?

Na delavnici boš spoznal:
  • različna orodja, s katerimi lahko avtomatiziraš prodajne aktivnosti na LinkedInu,
  • komunikacijske »hacke«, s katerimi boš prepričal direktorja podjetja iz drugega konca sveta, da te bo z veseljem sprejel na Zoom sestanek,
  • kako se prodaja na LinkedInu - POMEMBNO!!!

Prav tako boš slišal Igorjevo izkušnjo, kako je s svojo agencijo enemu izmed podjetij med karanteno pomagal povečati prodajo za kar 4-krat! In to izključno z LinkedInom.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena:
  • direktorjem in lastnikom startup podjetij, ki se sprašujejo, kako hitro, poceni in učinkovito odpreti nove trge,
  • direktorjem prodaje, ki si glavo razbijajo z vprašanjem: "Kje naj najdem nove stranke?",
  • podjetnikom, ki želijo izkoristiti polni potencial LinkedIna in povečati prodajo.

Program

15:00 – 18:00 Kako z LinkedIn avtomatizacijo 4x povečati promet podjetja

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Kdo je Igor Panjan?

Igor Panjan je direktor podjetja Sales-Helper.agency, kjer mednarodnim podjetjem z 11 milijardami EUR letnega prometa pomaga odpirati nove tržne kanale. Največ energije vlaga v razumevanje novih medijskih kanalov, ki so hkrati chat platforme, kot so LinkedIn, TikTok, WhatsApp, WeChat.  Poslovna pot ga je vodila skozi življenje in smrt podjetja Datafy.it, ki je kot prvo slovenski startup prejel investicijo s strani EBAN (European Business Angels Network) in Slovenskega Podjetniškega Sklada, pa vse do novega podjetja, ki je nastalo na podlagi preteklih izkušenj. Igor uživa, ko iz ideje zgradi podjetje in iz 0 EUR prodaje v enem letu pripelje 150 novih strank. Njegov moto je: "Show me the money!"

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!