OPIS DOGODKA


Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe

9 junij 2020, ob 13:00 /Tovarna podjemov
 
Pripravite se na jesen in učinkovito komunikacijo preko spleta s svojimi sodelavci, poslovnimi partnerji ter kupci. Trenutna kriza nas je ujela nepripravljene in zaposlene večine podjetij spravila v stresno situacijo. Čez noč smo se morali privaditi komunikacije izključno preko spleta. Začeli smo uporabljati kup novih orodij in preverjali, katero je najbolj uporabno za našo naravo dela. Delovna učinkovitost je padla, prav tako zagnanost in povezanost / usklajenost članov ekip.

Spletna orodja za komunikacijo nam lahko precej olajšajo poslovanje, privarčujejo čas in stroške potovanj ter jih je super uporabljati tudi v času, ko fizično nismo omejeni. Pridite na delavnico in se jih naučite uporabljati v praksi.

Komu je delavnica namenjena?

  • Vsem, ki delate v ekipi in bi želeli izboljšati pretok informacij med sodelavci ter povečati njihovo produktivnost.
  • Vsem, ki še niste našli optimalnega orodja za spletno komuniciranje, shranjevanje in deljenje datotek, planiranje dela, organizacijo sestankov, ...

Kaj se boš na delavnici naučil?

  • Kako najenostavneje s sodelavci izmenjevati informacije, organizirati sestanke in deliti datoteke. Podrobneje si bomo pogledali aplikacijo Microsoft Teams in kako si lahko z njo pomagaš do boljše medsebojne komunikacije na daljavo.
  • Kako organizirati kanale za komunikacijo in jih razporediti glede na področje dela, temo.
  • Kako enostavno dostopati do datotek v oblaku v različnih napravah.
  • Spoznal boš osnovne sestavne dele paketa Office 365 in kako ti lahko pomagajo pri učinkovitem delu tako offline kot online (OneDrive, OneNote, SharePoint, Teams, Sway, Forms, To-do, planner, Flow in Delve).

Pusti tehnologiji, da opravi svoje delo, ti pa se posveti bolj pomembnim opravilom za rast svojega posla.

Ni delavnice brez prakse

V drugem delu delavnice te bo vodja delavnice Tadej Žlak korak za korakom vodil do vzpostavitve Office 365 okolja, na voljo boš imel tudi 30 minut za testiranje in pridobivanje prvih vtisov.

Pogoji za udeležbo

  • prenosni računalnik.

Program

Prijavi se na enega spodnjih terminov. Delavnica traja 3 ure

 
 
 
 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava je obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Tadej Žlak?

Tadej Žlak je navdušenec nad sodobnimi tehnologijami in se že več kot 10 let ukvarja z raziskovanjem in uvajanjem najrazličnejših informacijskih tehnologij. Sodeloval je pri številnih vzpostavitvah Office 365 v Sloveniji in je Microsoft Certified Solutions Associate za Office 365. Trenutno pa ga najbolj zanimajo področja različnih pristopov k uvajanju Office 365 ter sodobni trendi upravljanja naprav, zagotavljanja varnosti in vzpostavljanja enotne prijave v najširšem spektru naprav in storitev.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!