OPIS DOGODKA


Kako do 54.000 EUR nepovratnih sredstev za tvoj startup

24 marec 2020, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Kot vsako leto doslej, tudi letos pričakujemo objavo razpisa P2, ki ga za mlada (do starosti 14 mesecev) inovativna podjetja pripravi Slovenski podjetniški sklad. V skladu z razpisom se podjetja potegujejo za 54.000 € nepovratnih sredstev za razvoj produkta. 

Hudič se vedno skriva v podrobnostih in ekipa Tovarne podjemov dobro razume, kako se pripraviti za uspeh na razpisu. V dobrih 16 letih smo pomagali že mnogim podjetnikom, ki so uspeli na razpisu, zato dobro vemo, kaj je super pomembno in kje se lahko zaplete. Pri tem ti ne želimo le predati nasvetov in te opremiti s "teorijo", ampak še bolj kot kadarkoli doslej, ti konkretno pomagati in delati še bolj individualno. Se 120 % posvetiti tvojemu projektu.

Če se želiš maksimalno pripraviti na razpis in na njem tudi uspeti, se pridruži našemu programu priprav, kjer te bomo vodili od prve do zadnje točke razpisa ter te pripravili na perfektno predstavitev na DEMO dnevu, ki ti lahko prinese kar 35 od 100 možnih točk.

Zakaj je program priprav pomemben za startupe?

  1. Dobri produkti so velikokrat predstavljeni neustrezno in žal v procesu predselekcije z demo dnevom prejmejo bistveno manj točk, kot bi jih lahko.
  2. Podjetniki se ne zavedajo konkurence in posledično ne posvečajo dovolj pozornosti točkovniku na razpisu s ciljem doseči čim večje število točk - preveč špekulirajo in pri vsaki točki razpisa ne gredo na polno.
  3. Nestrokovno pripravljena vloga na razpis, ki prinaša nižjo oceno sklada.
  4. Nepravočasna aktivacija za pripravo na razpis - čakanje, da je razpis javno objavljen in pisanje prijave do skrajnega roka oddaje.

Urnik programa priprav na razpis in prijava


PRIJAVITE SE v eno izmed navedenih skupin:
 
 
 
 

Izbori si mesto med TOP 10 startup podjetij, ki jih bomo še posebej podprli.

Še posebej bomo podprli 10 najbolj perspektivnih startupov, ki bodo postali tudi naši člani in zato deležni posebne dodatne ponudbe, ki obsega:
  • profesionalno grafično oblikovanje prezentacije,
  • sooblikovanje vsebine prezentacije,
  • trening predstavitve za demo dan,
  • mentorstvo izkušenih podjetnikov,
  • sooblikovanje vloge na razpis P2,
  • možnost zagotovitve pisarne v prostorih Tovarne podjemov.
Od 20 podjetij iz vzhodne kohezijske regije, ki so v letu 2019 prejeli sredstva na razpisu P2, jih je 10 prijavo pripravilo s pomočjo strokovnjakov Tovarne podjemov. To so podjetja: 


PRIJAVITE SE v eno izmed navedenih skupin:
 
 
 

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropjePrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!