OPIS DOGODKA


Učinkovit prodajni razgovor

28 avgust 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Delavnica Učinkoviti prodajni razgovor je izvzet iz 3-dnevnega programa Top Selling Professional »Moč pogajanj«, ki je licenciran program nemškega podjetja KHD Group in temelji na osnovi psihologije prodaje, tehnikah vrhunskega prepričevanja in uspešnega vzpostavljanja odnosa s stranko ter uporabi hipnotičnih vzorcev pri komunikaciji.

Na delavnici boš spoznal psihologijo prodaje in osnovne motivatorje posameznikov za nakupovanje. Spoznal boš vrhunske instrumente prepričevanja, funkcioniranja možganov, vrhunske tehnike prepričevanja in predvsem, kako vplivati na stranko ter njeno odločitev za nakup. Z vsem tem boš izboljšal svoj prodajni nastop, lažje in bolj samozavestno pristopil k strankam ter suvereno predstavljal svoj produkt.

Kaj se boš na delavnici naučil?

Naučil se boš:
  • ozadja psihologije prodaje,
  • skrivnosti ustvarjanja odnosa,
  • kako pridobiti stranko preko vzbujanja zanimanja,
  • kako pravilno ovrednotiti kupca,
  • kako elitni prodajalci uporabijo zaključevanje in si ga zagotovijo v prihodnosti. 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo:
  • uspešneje voditi prodajne pogovore,
  • učinkoviteje komunicirati s strankami,
  • postati mojstri vodenja prodajnega sestanka in s tem dvigniti svojo prodajno uspešnost. 

Program

15:00 – 18:00 Učinkovit prodajni razgovor / Andrej Zalokar

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Andrej Zalokar?  

Andrej je svetovalec in poslovni trener za področje prodaje, komunikacije in vodenja ljudi. Ima bogate mednarodne izkušnje dela v mednarodnih korporacijah, pri čemer je 8 let deloval kot svetovalec japonske korporacije Brother Industries za razvoj trga v Sloveniji, BiH in na Hrvaškem. Prek 250 podjetnikom je pomagal uspešno vpeljati nove blagovne znamke in izdelke, s katerimi so dosegli od 10- do 60-odstotni tržni delež. Eno izmed podjetij je v petih letih doseglo kar 17-odstotno povprečno letno rast prodaje. Zaposlen je v podjetju KHD Skupina, v katerem izvajajo prodajne in vodstvene treninge za srednji in višji management. Je Transolution Business Practitioner, Trener programa Top Selling Professional© »Moč pogajanj«, Trener programa Fit for Leadership©, Train4Trainer – Situacijsko vodenje II (Blanchard Serbia), Business Mastery about Social Media - Paul O'Mahony, Inbox BluePrint Academy - Digital Publishing Business (E-mail marketing), NLP diploma – INPLATA.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropjePrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!