OPIS DOGODKA


Priprave na DEMO DAN P2

8 april 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Če razvijaš start-up podjetje z inovativnim produktom in potencialnom hitre rasti in si se prijavil na predselekcijo P2, je naslednji korak, da svojo idejo učinkovito predstaviš komisiji na DEMO Dnevu, ki ti lahko podeli 35 od 100 možnih točk.
 
Kako naj izgleda tvoja predstavitev, si se naučil na pripravljalnih delavnicah z Matejem in Urbanom. Po delavnici si dobil navodila, kako pripraviti in izpiliti svoj pitch. Sledijo srečanja, ker te bomo pripravili na tvojo predstavitev na Demo Dnevu predselekcije razpisa P2. 

Program

22. marec 15:00 - 18:00 Priprave na Demo Dan - 1. skupna 
26. marec 15:00 - 18:00 Priprave na Demo Dan - 2. skupina 
8. april      15:00 - 18:00 Priprave na Demo Dan - Predstavitve pred komisjo 

Da vam bomo lahko posvetili dovolj časa, vas bomo razdelili v 2 skupini. 22. marca ali 26. marca  boš tako prišel s prvo različico predstavitve, kjer boš predstavil kaj si pripravil in dobil usmeritve za popravke. Izberi termin, ki ti bolj ustreza: 
 
Sledijo popravki in vaja doma, 8. aprila pa te vabimo, da nam pokažeš, kako si se pripravil.
 

8. aprila boš pitchal pred komisijo

Ekipa Tovarne podjemov in podjetniki, ki imajo praktično izkušnjo iz DEMO Dneva P2, bodo naša komisija. Tako kot na pravem DEMO Dnevu boš predstavil svojo idejo na našem pripravljalnem DEMO Dnevu. Komisija bo najprej poslušala tvojo predstavitev, nakar ti bo zastavila vprašanja, kot ti jih bo tudi komisija na pravem DEMO Dnevu. Na koncu boš dobil navodila in priporočila za morebitne izboljšave.

Komu so delavnice namenjene?

Vsem, ki ste se/se boste prijavili na razpis P2 in želite sodelovati tudi v pred-selekcijskem postopku Start:up Slovenija, kjer lahko prejmete 35 od 100 možnih točk za razpis P2.

Kaj potrebuješ za sodelovanje na delavnicah? 

Predstavitev naj bo pripravljena v skladu z navodili predselekcije P2. 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. V kolikor se delavnice ne morete udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočite prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boste odjavili vam bomo zaračunali stroške v višini 20EUR.

Lokacija: 

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!