OPIS DOGODKA


Delavnica: Kako s prototipom prihraniti čas in denar

6 november 2018, ob 16:15 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Si se že kdaj lotil izdelave digitalnega prototipa preden si lansiral nov produkt ali posodobitev obstoječega? Ne? Izdelava prototipa je zelo uporaben postopek, ki ti pomaga privarčevati čas in denar. Prototip je testni izdelek, ki ti omogoča takojšnje preverjanje izdelka z vidika oblike in uporabe ter posledično izboljšuje končni produkt. Z njim si lahko pomagaš tudi pri nagovarjanju potencialnih investitorjev in tako prihraniš veliko denarja, ki bi ga sicer zapravil za izdelavo vedno novih izboljšanih produktov.

Na delavnico s produktno managerko in vodjo projektov

Mateja Verlič Brunčič, izvršna direktorica in managerka v podjetju Equaleyes Solutions, ter Urban Lapajne, projektni vodja in svetovalec na Tovarni podjemov, te bosta na delavnici peljala skozi proces nastanka prototipa. Od tistih čistih začetkov do končne izdelave prototipa. Pri tem bosta s teboj delila tudi vse benefite, ki jih omogoča tak pristop v razvoju produkta. 

Kdo sta Mateja in Urban? 

Mateja je deloholična preganjalka in iztrebljevalka prokrastinacije, iskalka rešitev za težave, ki se pojavijo pet čez dvanajsto, po potrebi razvijalka spletnih aplikacij ter ljubiteljica ljudi, ki upajo prestopiti meje lastne cone ugodja. Na Zemanti je skrbela za dva evropska projekta, nato kot produktni vodja za celo družino orodij za blogerje. Po Zemanti se je pridružila Kendu, kjer je kot projektni vodja skrbela, da se svet vrti. Od 2016 je kot izvršna direktorica in managerka zaposlena pri Equaleyes Solutions Ltd. V prostem času mentorira dekleta na Rails Girls in Django Girls delavnicah.

Urban je projektni vodja in svetovalec na Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Več kot 10 let kot predavatelj in svetovalec sodeluje v slovenski startup skupnosti. Glavnina njegovega dela obsega vodenje različnih programov, tekmovanj in pred-selekcijskih postopkov ter svetovanje podjetjem v zgodnjih fazah.

Komu je delavnica namenjena in kaj boste z njo pridobili?

Delavnica je namenjena vsem, ki v podjetju skrbite za razvoj produktov in znotraj njega sprejemate pomembne poslovne odločitve.

Z delavnico boste pridobili spoznanja o tem:
  • kako s prototipom učinkovito testirati ključne predpostavke vašega poslovnega modela,
  • kako speljati celotni proces prototipiranja produkta,
  • na kaj morate biti tekom samega procesa še posebej pozorni,
  • katere so prednosti uporabe prototipiranja,
  • katera orodja, znanja in pristopi so potrebni za izdelavo protitipa.

Potek delavnice:
16:00 - 16:15 Prihod in registracija udeležencev
16:15 - 17:00 Delavnica
17:00 - 17:15 Odmor
17:15 - 18:00 Delavnica

Pridi na delavnico in s pridobljenim znanjem prihrani svoj dragoceni čas ter denar. Prijave so obvezne, potekajo pa preko spodnjega obrazca. Delavnica je brezplačna.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 
 
Po delavnici se bo dogajanje preselilo v KID Kibla, kjer te čaka zanimiv pogovor s predstavniki uspešnih slovenskih podjetij, ki so s prodajo svojih produktov dosegli 7-mestne prihodke. 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!