OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako izbrati in uigrati zmagovalno ekipo

23 oktober 2018, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 
Poslovni uspeh je vedno rezultat dela celotne ekipe. Zakaj nekatere ekipe delujejo složno, kljub različnim pogledom na določeno stvar, v drugih pa neprestano prihaja do glasnega nestrinjanja, katerega posledica je neusklajeno poslovanje, stres ob prihodu v službo in pogosteje pojavljanje napak?
 
Čaka nas zanimiv pogovor, kjer bomo govorili o področju iskanja in zaposlovanja novih kadrov, oblikovanja uspešne ekipe in komuniciranja znotraj njega, motiviranja zaposlenih ter sistema nagrajevanja.
 
Slišali bomo konkretne zgodbe iz ust strokovnjakov različnih področij, ki bodo na svoji primerih z nami delili, kako se s kadrovanjem soočajo sami. Kje imajo izzive, katere napake delajo podjetja najpogosteje in kako se jim ti lahko izogneš.  

Zaposlovanje kadrov je eno izmed najbolj pomembnih področij tvojega podjetja, zato se nam pridruži, če želiš:
  • spoznati kako deluje psihologija posameznika in ekipe,
  • spoznati kako sestaviti zmagovalno ekipo,
  • se spoznati s selekcijskimi postopki izbire pravih kandidatov,
  • se naučiti uspešne komunikacije znotraj ekipe, kljub vaši različnosti,
  • izboljšati klimo znotraj svoje ekipe,
  • spoznati načine za motiviranje zaposlenih, s katerimi bodo čutili pripadnost podjetju in ne bodo razmišljali o odhodu.

Pogovor s tremi strokovnjaki

Z nami bo redni profesor na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti dr. Matej Tušak. Predava tudi na  podiplomskem študiju  Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Dela še na inštitutu za šport in se aktivno ukvarja v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja. Kot psiholog je sodeloval na številnih evropskih in svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah. Njegovi klienti so med drugimi bili tudi Andraž Vehovar, Vasilij Žbogar, Urška Žolnir, Primož Peterka, Tina Maze, Petra Majdič, Mitja Petkovšek, Iztok Čop in Goran Dragić.

Pridružili se mu bosta Maruška Vihar, direktorica Kadrovske službe in razvoja kadrov pri Zavarovalnici Sava, in njena sodelavka Patricija Jerman Rauš, ki sodeluje pri selekcijskih postopkih.

Z nami bo tudi Marko Podgornik, direktor podjetja Mikro+polo, ki je največji dobavitelj laboratorijske opreme v Sloveniji. V podjetju se še kako zavedajo doprinosa vsakega zaposlenega v uspešnemu poslovanju, zato so do svojih kadrov zelo skrbni. Od brezplačne prehrane, neomejenega števila dni plačanega dopusta, do dela od doma in varstva otrok na službenem mestu.

Dogodek je brezplačen, prijave so obvezne.
 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!