OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Spoznajte zgodbe uspešnih podjetniških parov

12 junij 2018, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 
Ne zamudi zadnjega Müslija tokratne sezone. V Kibli bomo gostili pare, ki se požvižgajo na znani kliše, da zasebnega in poslovnega ne gre mešati. Z nami bodo delili recept za uspešen posel (in dobro zvezo).

Posel ali ljubezen – kaj je bilo prej?

Kako uspešno usklajevati poslovno in zasebno življenje še kako dobro vedo pari, ki so skupaj v poslu in ljubezni. Kako jim uspeva? Kako ob rastočem poslu ne zanemariti zasebnega življenja in obratno? Kdo nosi hlače doma in kdo v službi? Je bil prej posel ali ljubezen? Skozi ta in podobna vprašanja bomo spoznali tri zanimive pare in njihove navdihujoče zgodbe.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Zadnji Müsli pred poletnim premorom

Tokratni Müsli bo prav poseben, saj bo to zadnje druženje pred zasluženim poletnim premorom. Zate pripravljamo tudi presenečenje.
Namig: okusno in poučno bo. ;)

Kdo sta Taja Benčina in Martin Pelcl?

Taja Benčina in Martin Pelcl sta soustanovitelja startupa Coinhab, ki je izdelalo platformo za kolektivno gradnjo, kjer se graditelji povežejo in tako prihranijo od 20 % pri gradnji. Ekipa želi rešiti perečo problematiko predragih stanovanj, posebej v urbanih središčih in okolici, ki so postala popolnoma nedostopna za srednji sloj. S svojo rešitvijo povezujejo iskalce stanovanj/graditelje, arhitekte in nepremičninske agencije.

Kdo sta Gregor Černelč in Thu Tran?

Gregor Černelč in Thu Tran sta februarja 2015 odprla prvo vietnamsko restavracijo v Mariboru, z imenom Ngon, z misijo, da bogato Vietnamsko kulinariko predstavita novih okusov željnim Slovenskem in Slovenkam. Spoznala sta se Angliji, skupaj potovala po Vietnamu in nato izbrala življenje v Sloveniji. Po začetnih bojih s slovensko birokracijo in po iskanju primernega lokala, sedaj že tri leta uživata v skupni poslovni zgodbi.  

Kdo sta Ajda Mrzel Kaluža in Boštjan Kaluža

Ajda Mrzel Kaluža in Boštjan Kaluža sta soustanovitelja »prop-tech« podjetja Arvio, ki razvija napredne informacijske rešitve za oceno primernosti zavarovanja v procesu hipotekarnih kreditov z uporabo umetne inteligence in distribuirane knjigovodske tehnologije. Podjetje je bilo med 160 startupi na letošnji konferenci PODIM izbrano s strani Zavarovalnice Sava za prav posebno nagrado - poslovno pot v Boston.

Naroči svojo brezplačno vstopnico:

 


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!