OPIS DOGODKA


Delavnica: Skrivnosti SEO optimizacije in Google Adwords oglaševanja

12 junij 2018, ob 16:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 

Strategije in nasveti za izboljšanje SEO optimizacije in Google Adwords oglaševanja

Na tokratni delavnici ne zamudi strategije za izboljšanje položaja tvoje strani na Googlu in praktičnih nasvetov za plačljivo Google Adwords oglaševanje. Z nami bo Goran Krajačič, ki je vrhunski strokovnjak na področju SEO optimizacije in Google Adwords oglaševanja.

Kako premagati konkurenco na Googlu?

Enostaven odgovor je, da moraš stvari narediti bolje, kot to počne tvoja konkurenca. Da ti vse to uspe moraš:
 
1) vedeti, katere strategije in taktike delujejo trenutno (ne katere so delovale pred 3 leti),
2) osredotočiti se na bistvene stvari in pozabiti na neskončno nasvetov, ki jih lahko najdeš na spletu in te le zmedejo, ti vzamejo čas in ti onemogočijo, da napreduješ.
 
Vsega kar potrebuješ, da se tvoja stran povzpne visoko v spletnih iskalnikih, se lahko naučiš v 1 samem dnevu! Pozabi na teorijo, na tokratni delavnici bo Goran Krajačič z nami delil zgolj praktične izkušnje in strategije.

Povečaj prodajo in prepoznavnost s plačljivim Google oglaševanjem

Zraven najboljših SEO taktik bomo na delavnici nekaj besed in nasvetov posvetili tudi plačljivemu oglaševanju Google Adwords, s katerim lahko učinkovito povečaš prodajo, ko tvoja stran na Googlu še ni na prvih mestih. Če je Google Adwords oglaševanje izvedeno pravilno, je izjemno učinkovito in profitabilno tudi, ko imaš na iskalnikih najboljše pozicije.  
 
Program:
15:45 – 16:00: Registracija
16:00 – 17.00: SEO optimizacija
17:00 – 17.15: Odmor
17:15 – 18.00: Google AdWords

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Kdo je Goran Krajačič?

Goran Krajačič je vrhunski strokovnjak na področju SEO optimizacije in plačljivega Google Adwords oglaševanja. Goran je med drugim razvil SEO platformo Seovisor, ki je inovativen program za analizo in optimizacijo SEO kampanj. Že leta svetuje podjetjem na področju SEO optimizacije v Sloveniji in tujini (Nemčija, ZDA). Njegove delavnice je obiskalo že na stotine podjetij, vi pa se je lahko udeležite brezplačno.

Registracija:

 
 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!