OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Pozitivne misli so pot do uspeha

29 maj 2018, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 
Tema tokratnega Müslija bo malce drugačna in posebna, a še kako pomembna za nas, kot posameznike in kot podjetnike. Z izjemno gostjo, dr. Sanelo Banović, zdravnico, zaposleno na gastro - enterološkem oddelku UKC, bomo govorili o moči naših misli.

V sodobnem času in hitrem tempu življenja so izgorelost, stres, otožnost in depresija nekaj, s čimer se sooča vse več posameznikov. Skrb za lastno psihološko zdravje je postal luksuz.

S pozitivnim razmišljanjem do osebnega in poslovnega uspeha

Kako se temu upreti? Kako motivirati samega sebe, ko nam gre vse narobe? Kako se soočiti z neuspehom? Kako se obvarovati pred stresom in izgorelostjo? Kako dvigniti kvaliteto svojega življenja? Kako dobiti moč nad svojimi mislimi in jih upravljati tako, da bomo bolj zdravi, osebno srečnejši in poslovno uspešnejši?
Najboljša sogovornica na to temo je zagotovo dr. Sanelo Banovič. Najbrž se je spomnite po znamenitem govoru na priznanem kanalu Tedx Ljubljana, ki je postal prava spletna senzacija.
 
Poslušali jo bomo v Kibli, 29. maja, ob 19. uri.
Dogodek sofinancira Mariborska občina in je zato brezplačen, a je število mest omejeno, zato s prijavo pohitite.

Kdo je dr. Sanela Banović

Zdravnica, zaposlena na gastro - enterološkem oddelku UKC. Svoje delo združuje z izobraževanji na področjih psihologije in psihoterapije ter tradicionalne kitajske medicine. Zanima jo vpliv sreče in zadovoljstva v življenju na psiho-fizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu. Spodbuja k pozitivnem načinu razmišljanja, zadovoljstvu, druženju in spolnosti, za kar pa se je potrebno naučiti skrbno poslušati samega sebe. Njena želja je motivirati ljudi in njihovo domišljijo, da se dotaknejo endorfinov okrog sebe.

Registracija:

 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!