OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: S sodelovanjem do novih poslovnih priložnosti.

14 maj 2018, ob 20:00 /@KID KIBLA, Maribor
 
Rdeča nit tokratnega Müslija je mreženje in podjetniško povezovanje ter sodelovanje, ki je z uspehom podjetja tesno povezano. Slovenskim startupom se bodo pridružili tuji podjetniki in podjetniki s slovenskimi koreninami, ki živijo in delujejo izven meja Slovenije, v Italiji, Avstriji, na Hrvaškem in Madžarskem.

Podjetniško sodelovanje in povezovanje je pomemben element uspešnosti podjetij in gospodarskega razvoja. Ključno vlogo igra tudi pri realizaciji podjetniških priložnosti. Z vključevanjem podjetnikov in podjetij v mrežo, postajajo podjetja močnejša in konkurenčnejša, obenem pa ohranijo svojo neodvisnost. Tako so lahko hkrati deležna prednosti, ki so značilne tako za velike korporacije kot tudi za majhna podjetja. Mreženje in tkanje poslovnih vezi je zato poleg izobraževalne vrednosti, ena izmed glavnih ciljev Müslijev in PODIM konference

Kot vedno bo v sklopu Müslija potekal pogovor z izjemnimi domačimi in mednarodnimi podjetniki, ki nam bodo zaupali, kako ustvariti dobro poslovno mrežo in kako se pripraviti, da od dogodka kot je PODIM konferenca odnesti največ.
 
Z nami bodo:
Florian Kandler, GetFunding.how, Avstrija
Alen Faljić, prej IDEO & Beyond Users, Nemčija
Luka Topolovec, Equaleyes Solutions Ltd, soustanovitelj & CEO, VB & Slovenija
Mitja Ruzzier, Fakulteta za management, Univerza na Primorskem, Slovenija

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Program:

19.45 – 20.00: Registracija
20.00 – 21.00: Pogovor z vrhunskimi strokovnjaki na temo "S sodelovanjem do novih poslovnih priložnosti."
21.00 – 22.00: Neformalno druženje ob pijači in prigrizkih.

Registracija:

 
 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!