OPIS DOGODKA


Delavnica: Start:up Maribor Geek House School

9 december 2014, ob 14:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Na delavnici boste spoznali teoretične in praktične osnove priprave prepričljive predstavitve podjetniške ideje. Predavanje z delavnico je namenjeno vsem, ki se želite naučiti kako jedrnato in prepričljivo predstavljate svoj inovativni produkt.  

Delavnica je tudi enkratna priložnost, da se pripravite na predstavitev na Pitch müsliju, ki bo potekal v 9. novembra v okviru večernega zaključnega dogodka mariborske startup skupnosti - STARTUP GROOVE 2014.  

Najprej teorija, potem praksa

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite naučiti kako jedrnato in prepričljivo predstaviti svoj produkt ali storitev. Spoznali boste: 
  • različne vrste predstavitev idej, 
  • elemente, ki sestavljajo dobro predstavitev, 
  • verbalne in neverbalne elemente predstavitve, 
  • tipične vsebine - od slajda do slajda, 
  • demonstracijo učinkovite predstavitve.
Uvodnemu predavanju bo sledila delavnica, na kateri vam bomo pomagali zasnovati in izpiliti vašo predstavitev. Zato prinesite s seboj račulnika, da bomo čim bolj praktični in učinkoviti.

S predstavitvijo do 6 mesecev brezplačne uporabe Start:up Geek House

Predstavitev na večernem Start:up Müsliju vam lahko prinese 6 mesecev brezplačne uporabe delovnega mesta v Start:up Geek House Maribor, ki smo ga samo za vas v mesecu novembru popolnoma prenovili. Format predstavitve je 3 min predstavitev pred zbranim občinstvom in startup mentorji. Slednji bodo na koncu izbrali eno skupino, ki bo prejela 6 mesečno brezplačno uporabo delovnega mesta v Start:up Geek House Maribor. Za sodelovanje na Pitch Müsliju se je potrebno prijaviti do ponedeljka, 8. novembra.    

 
Delavnica se izvaja v okviru programa Start:up Maribor v sodelovanju s start-up šolo HEKOVNIKEU CODE WEEKFERI UMUniverzo v MariboruRAZ:UM-om in Microsoft Innovation Centrom.

Program sofinanicirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Urban Lapajne
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: +38641372418
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!