OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Fuck Up Night Maribor - večer dragocenih lekcij

21 november 2017, ob 19:05 /@KID Kibla
 

Najboljši recept kako uspeti? Uči se iz napak drugih!

Žal je neuspeh še vedno smatran kot družbena stigma - bahamo se s srečo, a nesrečo sramežljivo skrijemo pod preprogo. Slovenski tabu, da bi o nesreči spregovorili, pa nas zavira pri tem, da uspemo. FuckUp Nights je globalna skupnost, ki odpravlja ta tabu. Od ustanovitve leta 2012 v Mexico City so prerasli v gibanje, ki od San Francisca do Washingtona, od Londona do Moskve, od Teherana do Tokia, mladim podjetnikom omogoča sproščen vpogled v intimne zgodbe o neuspehu danes uspešnih poslovnežev.

"Uspeh je sposobnost iti iz enega neuspeha v drugega, brez izgube entuziazma." - Winston Churchill

FuckUp Nights v Maribor iz Dunaja prinaša dr. Alois Paulin, avtor nepremičninske platform Razl.org, in ideator znanstvenega gibanja Beyond Bureaucracy. Življenjske izkušnje so ga izučile, da neuspeh ni hiba, temveč pomemben gonilnik ki nas dela uspešnejše. To gibanje prinaša v Maribor z namenom, da naše neuspehe  delimo drug z drugim ob pivu, sproščenem pogovoru, in prijetni družbi.
                                                                                   
Z vami bodo

Martin Blazinšek

Soustanovitelj startupa Enolyse, ki je razvijal senzor, s katerim bi vinarji lahko lažje spremljali procese v sodih, a se jim kljub obetavnim začetkom ni izšlo.  Izvedeli boste, zakaj jim ni uspelo, kljub temu, da so prejeli nagrade, denar investitorjev ter bil udeleženi v pospeševalniških programih. Kaj se je Martin iz tega naučil in kaj dela danes drugače. 

Modrice: produkt, go to market, partnerstva

Jaro Žuraj

Aktivni startupovec, ki je sodeloval v več podjetniških zgodbah. Nekatere so se zaključile bolj ali manj boleče. Z vami bo delil svoje modrice in vas poskušal obvarovati pred padci in ranami, ki jih je občutil na lastni koži.

Modrice: ekipa, trg, poslovni model

Tadej  Muršič

Ustanovitelj podjetja Andivi v katerem so se z rešitvijo VIA pogumno lotili B2B trga za pametno reguliranje večjih energetskih stavb. Z vami bo delil razloge zakaj podjetniška zgodba navkljub zelo obetavnim začetkom ni uspela, in katerih napak pri novem podjetniškem poskusu nikakor ne bo ponovil.

Modrice: validacija poslovnega modela, trg

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Prijava

 
 
 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Urban Lapajne
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: +38641372418
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!