OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Tik Tok za podjetja - oglaševanje in trendi v 2023

5 september 2023, ob 18:00 / KID Kibla
 

Že poznaš čarobno formulo za povečanje prodaje? No, pripravi se na raziskovanje ene najbolj vznemirljivih poslovnih priložnosti v zadnjem času – TikTok. Na prihajajočem Start:up Musliju bomo razkrili skrivnosti, kako izkoristiti moč TikToka za povečanje prodaje. Naši izkušeni gostje, med katerimi so Katarina Zimmer (Mali Junaki), Primož Oberč (WeAreTikTok!) in Jure Čuk (Chicatella) bodo delili konkretne nasvete, resnične prakse in preverjene trike, ki so že prinesli izjemen uspeh.

Ne glede na to, ali si na začetku svoje TikTok poti ali že imaš nekaj izkušenj, te čaka izjemno poučen dogodek, kjer se bomo skupaj premaknili od preprostega objavljanja do pravega prodajnega vrtinca. Pridruži se nam in odkrij pot do uspeha, ki ga prinaša TikTok!
 

PRIJAVA

 

Govorili bomo o naslednjih temah:

  • Kako učinkovito vstopiti v Tik Tok oglaševanje? Kaj deluje in kaj ne?
  • Kako s pomočjo Tik Toka oglaševati na tujih trgih?
  • Primeri uspešnih podjetij, ki so s pomočjo TikToka dosegla izjemne prodajne rezultate, tako na domačih, kot tudi tujih tleh. Kaj se lahko naučimo iz njihovih izkušenj in pristopov?
  • Kaj so najpogostejše napake, ki jih podjetja počnejo pri oglaševanju na Tik Toku?
  • Kakšno vlogo na oglaševanje in povečanje prodaje ima sodelovanje z influencerji?
  • Izkušnje iz prve roke z oglaševanjem na Evropskih trgih ter primerjava učinka z drugimi orodji digitalnega marketinga.
  • Kako se bo TikTok oglaševanje razvijalo v prihodnosti in kako lahko podjetja ostanejo korak pred konkurenco?

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjena vsem, ki želijo podrobneje spoznati aplikacijo TikTok in vse njene možne elemente za povečanje prodaje.
Na dogodku bomo prisluhnili trem izkušenim "TikTok strokovnjakom", ki so aktivno sodelovali pri oblikovanju več TikTok kampanj in s tem dosegli izjemen dvig prodaje. Skozi njihove izkušnje bomo razpravljali o zgornjih vprašanjih ter pridobili vpogled in nasvete, kako premagati izzive in doseči uspeh pri izkoriščanju TikToka za rast prodaje.
 

Kdo je Klavdija Zimmer?

Klavdija Zimmer dela v digitalnem marketingu v podjetju Mali Junaki, ki je leta 2019 osvojilo naziv Slovenski start:up leta. Klavdija v podjetju vodi oglaševanje na TikToku. S pomočjo inovativnega pristopa preko Spark Ads so video njihove uporabnice, ki je imel že 1,5 milijona ogledov povečali na 78 milijonov ogledov preko Tik Toka, in z njim prodali nekaj več kot 12.000 knjig, od tega 10.000 v ZDA. 
 
Več o Klavdiji najdeš tukaj

Kdo je Jure Čuk?

Jure Čuk je ustanovitelj in direktor podjetja, ki razvija in prodaja izdelke pod blagovno znamko Chicatella. Z njo je prisoten na vseh največjih evropskih trgih, med digitalnimi kanali pa je Tik Tok njegov favorit.  Pred Chicatello se je kalil pri podjetjih mednarodnih kozometičnih korporacijah kot so Maxfactor, Shiseido, Lancome in Yves Saint Laurent. Njegov trženjski pogled na svet je na noge postavil WOOP! Trampolin park, kozmetične znamke Umberto Giannini, Blue Sky Cosmetics in Youthier ter marsikatero reklamo, ki ste jo videli na televiziji in jumbo plakatih.
Več informacij o Juretu najdeš tukaj.

Kdo je Primož Oberč?

Primož Oberč je pripadnik najnovejše generacije, ki je zrastla skupaj s TikTok-om in ga tako tudi najbolje razume. Še kot študent je uspel preko TikTok organskega profila uspešno prodajati zapestnice iz Kitajske (ki jih je sam “sourcal” in založil svoj denar) v Sloveniji in jih prodal za več kot 50.000 EUR. Že takrat je preizkusil oglaševanje v Veliki Britaniji in zahodni Evropi ter testiral tudi “Spark Adse” z influencerji. A žal je bilo še prezgodaj. To je bilo več kot dve leti in pol nazaj. Od takrat je svoje življenje posvetil TikTok-u in odprl svojo agencijo WeAreTikTok!, ki je specializirana za hitro produkcijo TikTok materialov. Pri tem sodeluje z nekaterimi največjimi podjetji v Sloveniji, kot so Telekom, Lesnina, Vigoshop in drugi. 
 
Več informacij o Primožu najdeš tukaj.
 
Pridružite se nam in spoznajte naše goste ter se z njimi povežite! 

Program

18:00 – 20:00 Startup Müsli: Tik Tok za podjetja - oglaševanje in trendi v 2023

Lokacija

KID Kibla, Ulica Kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Anemari Pediček
Tovarna podjemov, Podjetniški inkubator UM
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!