OPIS DOGODKA


Osnove vodenja in upravljanja podjetja

26 oktober 2022, ob 15:00 / Tovarna podjemov
 
Nihče se ne odloči, da bo slab vodja. Vsak pa lahko poskrbi, da se mu to ne zgodi.

Kako lahko dosežem večji uspeh pri uvajanju sprememb in prilagajanju spremembam s pogumnim sprejemanjem odločitev in motiviranjem tima?

Kako lahko bolje izkoristim nove priložnosti s pozitivnim odnosom do sprememb, povečanjem osebne energije in motivacije ter okrepljenim sodelovanjem v timu?

Kako lahko spodbudim aktivnosti preko povečanja osebnega vpliva v razpravah in uspešnega uvajanja sprememb, idej in ciljev sodelavcem?

Pridruži se nam na brezplačni delavnici s področja vodenja in upravljanja. 
 

Kaj te bomo naučili?

V okviru delavnice se bomo osredotočili na:
  • Spoznavanje načel vodenja ter ključnih nalog in kompetenc vodij
  • Ustvarjanje osebne vizije za pozitivne rezultate
  • Upravljanje s spremembami v organizaciji, ki jih prinaša hitra rast
  • Ozaveščanje lastnega vpliva

Program

15:00 – 18:00 Osnove vodenja in upravljanja podjetij 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena posameznikom, ki imate za dolgoročni cilj močno in suvereno vodenje za razvoj zavzetih sodelavcev in dolgoročno uspešno podjetje skozi aktivnosti: kako motivirati sebe in kako druge, osebna rast, krepitev čustvenih in socialnih kompetenc vodje, razvoj in ohranjanje zaupanja, izboljšani rezultati pri delu s sodelavci, vzpodbujanje samoiniciativnosti, ciljne usmerjenosti in razvoja, kako učinkovito uvajati spremembe, odgovornost za lasten razvoj, grajenje pozitivne in v razvoj usmerjene kulture podjetja.

Število mest je omejeno na 23. V primeru večjega števila prijav, bomo naredili izbor najprimernejših kandidatov.  
 

Kdo je Boštjan Stražar?

Boštjan je certificirani poslovni trener v Hansen Beck Slovenija z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja prodaje & marketinga ter vodenja in upravljanja, večinoma znotraj IT industrije. V več kot 20 letih dela v Microsoftu je pridobival svoje izkušnje z rastjo od sodelavca v ekipi do vodje ekip različnih velikosti, bodisi z vodenjem lokalnih in regionalnih ekip ali večjih virtualnih ekip v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, gradnjo visoko učinkovitih ekip in sodelovanjem na različnih ravneh organizacije. Bil je tudi redni govornik na Microsoftih internih in zunanjih dogodkih. Vodi in izvaja razširjen program 6 dnevnic Vodenje in upravljanje 1.0.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR. Število mest je omejeno na 23. V primeru večjega števila prijav, bomo naredili izbor najprimernejših kandidatov.  

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!