OPIS DOGODKA


Zdrav denarni tok v podjetju

22 september 2022, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Želiš obvladovati denarni tok v svojem podjetju? Pridi na delavnico!
 

Koliko časa nameniš svojim financam? Sprejemaš zdrave finančne odločitve, s katerimi ohranjaš svoje podjetje pri življenju?  Ali veš, da ni pomembno samo kreiranje dobička, ampak predvsem ustvariti zdrav denarni tok?

Podjetje je orodje, s katerim nastopamo na trgu in ima kot cilj poslovanja ustvariti dobiček. Velikokrat pa so ravno finance (denarni tok) tiste, ki jih preveč prepuščamo naključju – nimamo časa, nimamo dovolj znanja ali pa imamo občutek, da nas finance samo obremenjujejo in da to ni za nas. 

Denarni tok je za posel enako pomemben kot je krvni obtok v telesu. Upravljanje denarnega toka pri poslovanju, je nekaj, kar bo posel ohranjalo pri življenju. Pogledali bomo, kaj je tisto, kar potrebujemo, da bomo podjetje lahko iz finančnega vidika vodili celostno. 

Nič koliko podjetjem se je že zgodilo, da so se kljub večanju prihodkov znašli v finančnih težavah... Naj se to ne zgodi tudi tebi! Pridi na delavnico in se nauči obvladati svoje finance.

Kaj te bomo na delavnici naučili?

Spoznavali bomo:
  • denarne izzive podjetnika,
  • pomen zdravega finančnega toka v podjetju,
  • sestavine finančnega toka,
  • vpliv denarnega tipa osebnosti na finančne odločitve v podjetju, 
  • kako sprejemamo zdrave finančne odločitve.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo:
  • razumeti kako finančne odločitve vplivajo na kondicijo podjetja,
  • prepoznati denarne potenciale in izzive podjetja ter podjetnika,
  • spoznati kako kreiramo finančni tok v podjetju,
  • sprejemati boljše finančne odločitve.

Program

15:00 – 18:00 Zdrav denarni tok v podjetju

 

Kdo je Bogdana Rafolt?

Bogdana je že več kot 20 let predana področju financ in računovodstva. Hkrati je pred leti začela raziskovati svoje potenciale in primanjkljaje. To jo je pripeljalo do zanimivih in uporabnih spoznanj ter izkušenj glede povezave med podjetnikovo osebnostjo in delovanjem podjetja. Sodeluje z vsemi, ki svoje delo opravljajo z veliko zagnanostjo in veseljem, ne izgubljajo energije s kritiko sistema, temveč znajo to preseči in slediti uspehu. V praksi je spoznala, kako lahko neustrezno obvladovanje poslovanja in napačne poslovno finančne odločitve podjetja, kljub dobrim poslovnim idejam peljejo v propad. Zato meni, da je vsem podjetnikom nujno treba približati tovrstna znanja.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!