OPIS DOGODKA


YouTube oglaševanje v praksi

25 avgust 2022, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Se želiš naučiti oglaševati na drugi največji iskalni platformi na svetu?
 
YouTube je "skrivno" orožje številnih podjetij, saj ponuja enega najboljših vpogledov v stranke in možnosti ciljanja. Omogoča ti, da prideš »do oči« svojih strank z zelo nizkimi stroški. Nekateri strokovnjaki za digitalni marketing ti bodo celo povedali, da lahko konkurenco z oglasi na YouTubu »prehitiš«, saj jih večina podjetij še ne uporablja.
 

Kaj te bomo na delavnici naučili?

  • Zakaj je pametno, da začneš oglaševati tudi na YouTubu,
  • zakaj ti YouTube ponuja nekaj najboljših možnosti targetiranja kupcev,
  • koga targetirati in kako nastaviti ciljno skupino,
  • kako nastaviti kampanjo od začetka do konca,
  • pet vrst kampanj, ki jih morate izvajati na YouTubu,
  • kaj je tisto, kar pritegne kupca in koliko videoposnetkov morate ustvariti
  • in še veliko več.
Spoznaj skrivnosti YouTube oglaševanja in jih začni uporabljati takoj!

Kaj potrebuješ?

Računalnik ali papir in pisalo za pisanje zapiskov.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in potencialnim podjetnikom oz. tistim, ki se v podjetjih ukvarjate z oglaševanjem in še ne znate oglaševati na YouTubu, pa bi se želeli tega naučiti. Namenjena je popolnim začetnikom.

Program

15:00 – 18:00 YouTube oglaševanja v praksi
 

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 15 let. Samostojno pot je pred več kot petnajstimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Na poti digitalnega marketinga je pomagal že mnogim startup podjetjem, med njimi tudi slovenskim Vitja.si, Go4Goal, Maestro Amadeus in drugim.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!