OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Prodaja. Kako uspeva najboljšim?

24 oktober 2017, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 
Konkurence je zelo veliko, kupci pa so zelo zahtevni. Prodaja danes pomeni odnos, ne le tekmovanje v kakovosti in ceni. Potrebno je bistveno več energije za vzpostavitev odnosa s strankami in pridobitev njihovega zaupanja. 
 
Čutite pritisk zaradi prodajnih planov in ne vidite poti kako jih doseči?
 
Vas »zmrazi«, ko morate poklicati potencialne stranke, ob tem pa predpostavljate, da boste deležni zavrnitve?
 
Tudi najboljši prodajalci kdaj občutijo nemoč, pa vendar se znajo stimulirati za dosego odličnih prodajnih rezultatov. Kako jim to uspeva? Različni prodajni kanali, različne razmere na trgu, različni izdelki, storitve zahtevajo drugačne pristope! Kakšne, vam razkrijemo na torkovem srečanju mariborske startup skupnosti. Z nami bodo trije odlični prodajalci, ki bodo vidik prodaje osvetlili iz različnih zornih kotov. 

Med drugim jih bomo vprašali:

  • Kakšne so prodajne in komunikacijske skrivnosti uspešnih prodajalcev? 
  • Kako blesteti v prodaji? 
  • Kako določiti svojo edinstveno prodajno prednost? 
  • Na katera vprašanja kupca morate vedno znati odgovoriti? 
  • Kako izgovore kupcev spremeniti v prodajne priložnosti? 
     
Pogledali bomo celoten proces od iskanja potencialnih strank, pa do plodnega dolgoročnega sodelovanja s kupci.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Na kavč v Kiblo smo povabili: 

Nastjo Kramer @malinca.si 

Je solastnica spletne trgovine malinca.si, ki ponuja zdrava živila in ostale izdelke za zdravo življenje ter zdrave kuharske recepte. Leta 2015 so prejeli naziv spletni trgovec leta. Nastja je strokovnjakinja za spletno prodajo, že pred Malinco je v podjetju Plastika Skaza skrbela za spletni marketing. Z osebnim pristopom in uporabniško izkušnjo ekipa Malince, osvaja vse več ljubiteljev zdrave prehrane. Kako jima je uspelo svoje veselje spremeniti v donosen posel, in kako povečati spletno prodajo zveste, če se nam pridružite. 

Tanjo Verhovnik @verus.si  

Je direktorica marketinške agencije in klicnega centra Verus, ki izvaja številne telefonske kampanje in vodi servis strank za vrsto slovenskih in tujih podjetij že več kot 15 let. Verjame v praktičen, življenjski pristop in interaktivno učenje. Izvedla je delavnice za vsaj 50 podjetij, vodila več 100 kampanj in je uveljavljen start up mentor. Za učinkovitost v komuniciranju je prejela prestižno mednarodno nagrado Effie.

Tomaža Švajgerja @doctrina.biz

Je direktor prodaje pri slovenskem startupu Doctrina, ki preko spleta izobražuje zaposlene v lekarnah. Pred delom v startupu je bil zaposlen pri multinacionalkah Procter&Gamble in RedBull, tako da ima izušnje tako s korporativnim kot tudi s startup svetom. Je pravi naslov za vprašanje kako se lotiti prodaje v začetnih fazah in kako to spreminjati skozi čas ter kako oblikovati prodajni proces. 

Prijava 
 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!