OPIS DOGODKA


E-mail in SEO marketing za rast prodaje

29 november 2021, ob 12:00 /Online
 
Ne glede na to, če si za klasiko ali trende, eno je jasno - e-mail marketing je tvoje najmočnejše orodje za komunikacijo s svojimi kupci, stara dobra SEO optimizacija pa tista, ki med milijoni uporabnikov Google iskalnika izbere prave in jih usmeri na tvojo spletno stran.

Ko uspešno povežeš in optimiziraš ta dva sistema, se zgodi čarovnija! A kako na svojo spletno stran pridobiti vedno nove obiskovalce? In to na organski način? Kakšna mora biti optimalna stopnja konverzije spletne strani? Kako urediti tehnično in vsebinsko optimizacijo spletne strani ter pridobiti povratne povezave? In nenazadnje, kako pridobljene obiskovalce pretvoriti v e-mail naročnike in z njimi uspešno komunicirati, da ne bodo po 10 prejetih e-mailih zbezljali iz naše e-mail liste?

Pridi na delavnico z enim izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji Petrom Mesarcem. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let, analitiko najrazličnejših spletnih strani je že odpiral na precej različnih pozicijah: kot naročnik, lastnik podjetja in kot agencija.

Poglej, kaj te bo naučil in POZOR! Nekomu od udeležencev bo v živo pregledal spletno stran in dal nasvete, kako izboljšati SEO optimizacijo.

 

Kaj te bomo naučili?

  • Pomen in moč SEO optimizacije,
  • kako izboljšati on-site in off-site optimizacijo,
  • kako do zunanjih povezav, na podlagi katerih bo Google vaši spletni strani namenil boljšo pozicijo,
  • osnovne in napredne metrike za spremljanje uspešnosti spletne strani ter e-mail marketinga (kako uporabiti UTM-je in zakaj Open in Click Rate nista dovolj),
  • kako uporabiti spletno stran ter druge kanale za pridobivanje e-mail naslovov,
  • kdaj in kako segmentirati e-mail bazo,
  • preizkušene trike za povečanje Click-Through Rate in nakupov,
  • najbolj pogoste napake podjetij v e-mail marketingu in SEO optimizaciji ter kako se jim ti lahko izogneš.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena podjetnikom in odgovornim za e-mail komunikacijo ter SEO optimizacijo v startup podjetjih. Prav tako je namenjena vsem, ki že dobro poznate osnove SEO-ta in email marketinga ter želite pridobiti napredna znanja iz teh področij.

SEO roast

Na delavnici bo Peter nekomu izmed udeležencev v živo podal konkreten feedback, kako lahko izboljša SEO optimizacijo svoje spletne strani.

Program

12:00 – 15:00 E-mail in SEO marketing za rast prodaje 
 

Kdo je Peter Mesarec?

Peter je eden izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji, predavatelj na številnih dogodkih po Sloveniji in v tujini ter avtor več knjig na temo spletnega marketinga. V preteklosti je opravljal vlogo vodje SEO oddelka na Red Orbitu, delal na Malih junakih, danes deluje kot marketinški svetovalec. Trenutno svetuje slovenskim in tujim podjetjem, takšnim s 1.000 € prihodki na mesec in takšnim s 30.000 € prihodkov na dan. Pri svojem delu največjo pozornost posveča SEO optimizaciji za iskalnike in vsebinskemu marketingu. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let. Vodil je že številne oglaševalske kampanje, pripravljal strategije in jih izvajal. Če se želiš z njim povezati, ga obišči na seos.si.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V nasprotnem primeru ti zaračunamo stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se snema. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Posnetki in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Posnetki se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji. 

Lokacija

Dogodek bo izveden v online obliki, preko Zooma. Povezavo do njega prejmeš na dan dogodka na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega ne boš mogel/la dostopati do Zoom učilnice dogodka.



Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!