OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Statistika za hekerje

11 november 2014, ob 19:00 /KIBLA
 
Podatki in njihova analiza postajajo integralni del startupov. “Data driven” startupi, metrike in velike količine zbranih analitičnih podatkov predstavljajo velik izziv za podjetniške ekipe, ki želijo odločitve za svoj produkt in startup sprejemati na podlagi relevantnih podatkov in metrik in ne le na podlagi intuicije. 

Zbiranje in analiza podatkov ter modeliranje pa je zahtevno. Simon bo v svojem predavanju predstavil ABC statistike za hekerje, ki vam bo pomagal pri snovanju in izvajanju podjetniških ekspirimentov, določanju vzorcev, tolmačenju podatkov. Spoznali boste orodja, tehnike in pasti podjetniške statistike. 

O Simonu

Simon Belak je hacker, filozof in gledališki režiser. Je soustanovitelj startup šole Hekovnik in transmedijski urednik pri kritičnem časopisu Tribuna. Ima 12 let izkušenj z razvojem programske opreme, zlasti na področju umetne inteligence.
 
Program Geek Day Maribor se izvaja v okviru programa Start:up Maribor v sodelovanju s start-up šolo HEKOVNIKEU CODE WEEKFERI UMUniverzo v MariboruRAZ:UM-om in Microsoft Innovation Centrom. Program sofinanicira Mestna občina Maribor

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Urban Lapajne
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: +38641372418
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!