OPIS DOGODKA


Delavnica: Kako uspeti na Kickstarter-ju?

17 januar 2017, ob 16:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Kako uspeti na Kickstarter-ju?
 
Kickstarter predstavlja prihodnost posla v smislu “peer to peer” interakcij. Prav tako pomeni lažji začetek novim podjetnikom, saj ne rabijo zadolžiti ali se odreči procentom lastništva novega podjetja.
 
Na torkovi podjetniški delavnici bo Niko Klanšek, slovenski »kickstarter guru«, po korakih predstavil kako uspešno na Kickstarter. Govoril bo o:
  • Kickstarter projektnem vodenju,
  • grajenju skupnosti, ki je zelo pomemben faktor uspešnosti,
  • Kickstarter marketingu,
  • Ključnih kazalnikih na katere morate biti pozorni,
  • brandingu,
  • pripovedovanju zgodbe branda,
  • produkciji empatičnega videja in
  • strukturi ekipe.
 
Niko bo odgovarjal tudi na vaša vprašanja.
 
Pozor! Želite, da Niko aktivno sodeluje in vam svetuje pri pripravi vaše Kickstarter kampanje? Za vse, ki imate obetavne Kickstarter projekte bo v naslednjih mesecih Niko na voljo tudi za osebna svetovanja. To vam bo omogočila Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru.
 
Če razmišljate tudi o drugih načinih financiranja vašega produkta, kot so nepovratna sredstva Slovenskega podjetniškega sklada P2 (54.000 EUR nepovratnih sredstev), produktih lastniškega financiranja SK75 (75.000 EUR konvertibilnega posojila) in SK200 (200.000 EUR javne lastniške investicije ter drugih možnostih financiranja so vam na voljo izkušeni svetovalci. Prve informacije in stik z svetovalcem na torkovi delavnici, lahko pa nam pišete tudi na info@tovarnapodjemov.org in dogovorili se bomo za srečanje.
 
Kdo je Niko Klanšek?
 
Najbolj ga zaznamujejo besede - podjetništvo, šport, potovanja, umetnost in sadje. Kot nekdo ki je živel, študiral in delal v NY, SF, Ljubljani in še v drugih delih sveta, je hitro odkril da želi premikati stvari naprej, ne glede na to kaj počne. Z diplomo Information System and Film & Video Majors na Fordham University in Harvard Business School PLD programom, je lahko teorijo preizkusil v praksi, tako, da je skupaj z mamo ustanovil podjetje naravnih smothijev. Smoothiji so se prodajali v 600 trgovinah v ZDA. Nadaljeval je z ustanovitvijo enega prvih podjetij električnih koles, ki so prisotna v več kot 60-ih državah, in nadaljeval z ustanovitvijo svetovalnega podjetja, ki je pomagalo več kot 40-im crowdfunding projektom dobiti več kot $3M investicij.
 
Kot član košarkaške ekipe Union Olimpija je pomagal osvojiti 19 zlatih medalij, postal srednje-šolski svetovni prvak in igral v mladinski košarkaški reprezentanci Slovenije. Njegovi drugi interesi so joga, surfanje in gojenje tropskih rastlin.

 


 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!