Start:up Maribor welcome package

Postanite del mariborske startup skupnosti  

Start:up Maribor Welcome Package je namenjen vsem startuperjem iz Maribora in drugih delov Slovenije in tujine, ki bi želeli zagnati oziroma razvijati svoje startup podjetje v okviru hitro rastoče mariborske startup skupnosti.
 
Prvi korak, da se nam pridružite je, da se dogovorite za brezplačno uvodno svetovanje, kjer vam bodo prisluhnili izkušeni podjetniški svetovalci in ocenili vašo podjetniško idejo, vašo ekipo ter skupaj z vami izdelali načrt osnovnega paketa svetovanj, in sicer:
  • enomesečna brezplačna uporaba opremljenega delovnega mesta z vso informacijsko infrastrukturo - v okviru Start:up GeekHouse coworking prostorov Tovarne podjemov,
  • vsaj 5 ur brezplačnega svetovanja izkušenih strokovnjakov (razvoj produkta, design, financiranje, crowdfunding kampanje, intelektualna lastnina, družbena omrežja,...) s ciljem pomoči za vključitev v inkubacijske programe Start:up Maribor,
  • informiranje o mariborski startup sceni ter pomoč pri vzpostavljanju povezav v lokalnem start-up ekosistemu ter pomoč pri drugih logističnih izzivih za uspešno integracijo v mariborsko okolje.
 

Stalna svetovalna podpora

Pišite nam na svetovanje@startupmaribor.si, da se dogovorimo za termin uvodnega brezplačnega podjetniškega svetovanja, ki ga izvajata izkušena podjetniška svetovalca:
 
 
 
 
 
Urban Lapajne
Tovarna podjemov

Urban je projektni vodja in svetovalec na Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Več kot 10 let kot predavatelj in svetovalec sodeluje v slovenski startup skupnosti. Glavnina njegovega dela obsega vodenje različnih programov, tekmovanj in pred-selekcijskih postopkov ter svetovanje podjetjem v zgodnjih fazah.
Jure Verhovnik
Tovarna podjemov

S svojimi bogatimi poslovnimi izkušnjami pomaga novoustanovljenim podjetjem. Pozna odgovore na večino vprašanj s katerimi se soočate kot startup. Odličen poznavalec podpornega okolja in evropskih razpisov.
 
Aleš Zorc
Tovarna podjemov

Startup pravnik, vešč reševanja pravnih izzivov startupov doma in po svetu. Po končanem študiju se je specializiral na področju prava intelektualne lastnine in prevzel ključno vlogo pri upravljanju intelektualne lastnine Univerze v Mariboru, kjer je nazadnje vodil Službo za prenos znanja in tehnologij. Po skoraj osmih letih delovanja na Univerzi v Mariboru in treh letih »freelancanja« kot startup pravnik se je zaradi vedno večjega navdušenja nad startup podjetništvom pridružil ekipi Tovarne podjemov, kjer svetuje startup podjetjem in koordinira podjetniške projekte. 

 
 
 
 
 
 

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!