PODJETJE


NotBadLab

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: notbadlab.com

Problem

Tako, kot si ljudje na stene obešajo posterje s koncertov in slike iz krajev, kjer so potovali, si avtomobilski navdušenci obešajo slike svojih jeklenih konjičkov. Trenutno lahko kupijo le generične slike ali grafike drugih avtomobilov, pri čemer ne morejo izbrati niti barve, kaj šele raznih dodatkov ali ostalih prilagoditev na grafiki vozila, ki so jim pomembne.

Rešitev

Podjetje NotBadLab razvija inovativno spletno platformo za nakup grafik avtomobilov na platnu imenovano CarsEnth, s pomočjo katere bodo lahko avtomobilski entuziasti naročili in prilagodili grafiko avtomobila po svojih željah. Proces bo popolnoma avtomatiziran, personalizirana grafika pa takoj po oddanem naročilu pripravljena za tisk. 

Podjetje razvija inovativen konfigurator avtomobilskih grafik, implementiran v spletno platformo, ki bo rezultat lastnega razvoja. Za vsak model avtomobila bodo uporabniki lahko izbirali sledeče parametre: velikost platna, barva vozila, platišča, dodatki, višina vozila in napredne opcije (USA / EU luči, zatemnjena stekla…).

Trenutno poteka razvoj minimalno-zadovoljivega produkta, s katerim bodo testirali trg. Končna verzija platforme bo zaživela v 2022, vsebovala pa bo kompleten portfelj grafik in vse možnosti interaktivnega konfiguratorja za personalizacijo grafike avtomobila. 

Ekipa

Ekipo sestavljajo trije člani: Aljaž Vidovič, Matej Štumberger in Jure Majerič. Njihovo prvo sodelovanje je steklo pred štirimi leti z razvojem mobilne aplikacije za avtomobilske navdušence. Projekt CarsEnth je nastal na pobudo Aljaža, ki ima razvito oblikovalsko žilico in največ izkušenj s področja spletnega marketinga in prodaje. Aljaž je prav tako ustanovitelj spletne platforme za nakup novih avtomobilov imenovane GarageOnNet. 

Vizitka

NotBadLab d.o.o.
Rogozniška cesta 33
2250 Ptuj

Kontaktna oseba in email: Aljaž Vidovič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!