PODJETJE


Jeromel

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: tennis-score.com

Problem

Tenis je zelo priljubljena in sproščujoča rekreativna športna aktivnost. Vse do takrat, ko pride do prerekanja za rezultat. Sodeč po raziskavi ima namreč večina rekreativnih igralcev tenisa izziv pri štetju in spremljanju rezultata. Po drugi strani pa teniški klubi ter lastniki teniških igrišč iščejo dodatne vire zaslužka.

Rešitev

V podjetju Jeromel rešujejo ta izziv z razvojem pametnega prikazovalnika rezultatov, ki ga bodo igralci tenisa lahko preko dveh vgrajenih kamer upravljali s pomočjo ročnih kretenj. Tako bodo lahko s preprosto kretnjo spremenili rezultat na prikazovalnem zaslonu. Trenutno imajo izdelan grob prototip, ki ga uporabljajo za testiranje, hkrati poteka nadgradnja programa za prepoznavanje kretenj. In kaj bo rešitev prinesla klubom ter lastnikom igrišč? Za najem števca bodo po testnem obdobju odšteli fiksno najemnino, ki jim bo prinesla dodatni zaslužek, sama rešitev pa privabila nove igralce.

Ekipa

Ožjo ekipo sestavljata dva člana, Darko Jeromel in njegov sin Tilen. Darko v podjetju skrbi za razvoj produkta, saj ima bogate izkušnje iz mehanike. V preteklosti je izdelal že veliko naprav, med drugim tudi prototip parkirnega kolesa z več senzorji ter elektromotorji hkrati. Samostojno je razvil še brezžično prenosno govorno napravo s samostojnim napajanjem. Tilen v podjetju prevzema marketing in dizajn produkta. Od 2018 vodi tudi lastno podjetje, ki se ukvarja s produkcijo video animacij v sodelovanju s podjetji kot so Sensilab, Malinca, RRA Koroška ter tudi tujimi večjimi podjetji kot so HCL Technologies, Remax, 4Pillars in ClickFunnels. 

Vizitka

Jeromel d.o.o.
Tomšičeva ulica 29
2380 Slovenj Gradec

Kontaktna oseba in email: Tilen Jeromel
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!