PODJETJE


INFI7

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: infi7.com/

Problem

V zadnjih letih smo priča skokoviti prodaji električnih koles. Proizvajalci e-pogonov ali koles in končni kupci koles pa se soočajo z omejeno ponudbo prikazovalnikov na trgu, ki omogočajo spremljanje hitrosti in drugih parametrov vožnje ter porabe baterije. Obstoječe rešitve so drage, prikazovalniki masivni in vplivajo na izgled e-kolesa, uporabniški vmesniki pa uporabnikom neprijazni. Prav tako na trgu ni na voljo prikazovalnikov, ki bi jih bilo mogoče skladno integrirati v ogrodje kolesa in prilagoditi različnim krmilnikom e-pogonov. 
 

Rešitev

V podjetju INFI7 so zaznali priložnost in razvili napreden sistem za nadzor ter upravljanje e-koles, ki ga sestavljata digitalni zaslon in prva brezžična krmilna enota za e-kolesa na svetu, katerih dizajn se zliva z obliko e-kolesa. Zaslon je mogoče vgraditi v sam okvir kolesa, s čimer se izboljša izgled in zaščita, krmilna enota s kar 5 let avtonomije pa se kot prva na trgu povezuje brezžično, ne da bi pri tem povečali ohišje, kar znižuje ceno in stroške vgradnje. Rešitev proizvajalcem omogoča bistveno lažjo namestitev in s tem nižje stroške dela, po drugi strani pa ta tehnologija omogoča do sedaj nedosegljivo svobodo pri oblikovanju. Z implementacijo najsodobnejših mikro krmilnikov predstavlja rešitev bistveno ugodnejšo ponudbo, z optimizacijo pa tudi nižjo porabo.

Dosežki

V zgodnji fazi se je podjetje povezalo z enim naprednejših proizvajalcev e-pogonov TQ Group ter podpisalo pogodbo za razvoj rešitve po meri TOP5 proizvajalcev koles na svetu.

Ekipa

Ekipa INFI7 je izjemno produktivna in vsestranska, kar jim omogoča hiter razvoj in pretvorbo konceptov v realno življenje. Petčlanska ekipa, ki jo vodita Darko Kranjc in Jaro Žuraj, ima bogate izkušnje iz številnih tehnoloških projektov v podjetnih kot so Simarine, Menerga, IVEC, Codelli, Proter Agitron in Seltron. Darko je svoja strokovna znanja ekonomije, projektnega managementa in vodenja pridobival tudi kot ustanovitelj podjetja Codelli, ki razvija elektronske naprave, in kot vodja projektov v podjetju IVEC. Njegova desna roka, Jaro Žuraj, v podjetju skrbi za komunikacijo s ključnimi strankami, strateško planiranje in vodenje projektov. V podjetje je prinesel bogate izkušnje iz SIMARINE, Agitron, A.s.k., Almajo ter drugih podjetniških projektov. 

Vizitka

INFI7 d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor


Kontaktna oseba: Darko Kranjc
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!