PODJETJE


U-centrix

 
Leto ustanovitve: 2015
Spletna stran: u-centrix.com

Problem

Uveljavljena podjetja so praviloma zelo uspešna pri vodenju svojega tradicionalnega posla, pri čemer razpolagajo z veliko domenskega znanja in bogatimi izkušnjami. Težje pa se soočajo s spremembami na trgu in novimi poslovnimi priložnostmi, ki jih prinašajo nove tehnologije.

Rešitev

Podjetje U-centrix je specialisti za razvoj programske opreme, zalednih sistemov, rešitev v oblaku, tako v spletni kot v mobilni različici. Poleg najsodobnejšega tehnološkega znanja ekipo odlikuje tudi uporaba učinkovitih metod inoviranja in razvoja rešitev. Celoten paket lahko v kombinaciji z domenskim znanjem uveljavljenih podjetij predstavlja zmagovalno kombinacijo na trgu. Zato v podjetju U-centrix verjamejo v partnerstva z ostalimi naprednimi podjetji s ciljem skupnega razvoja produktov oziroma rešitev, ki dodajajo vrednost kupcem in omogočajo dobro uporabniško izkušnjo. Rezultat takšnih partnerstev je lahko novo skupno spin-off podjetje ali v drugih pogledih uspešno izveden posel.

Dosežki

Prvo spin-off podjetje BookinIT d.o.o. je nastalo na osnovi našega sodelovanja s turistično agencijo Palma. Skupne projekte inoviranja novih rešitev izvajamo tudi z Zavarovalnico Sava, Kolektorjem, Energetiko Maribor in drugimi podjetji.

Promocijski video

 

Vizitka

U-centrix d.o.o.
Gospejna ulica 11
2000 Maribor

WEB: https://www.u-centrix.com
FB: https://www.facebook.com/ucentrix/

Kontaktna oseba: Uroš Orešič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!