PODJETJE


Go4Goal

 
Leto ustanovitve: 2018
Spletna stran: go4goal.net

Problem

Se radi ukvarjate s športom, moti pa vas pogost nastanek žuljev, mokre nogavice in boleča stopala? Stopala športnikov so podvržena velikim mehanskim obremenitvam, ne glede na to, ali se s športom ukvarjate profesionalno ali zgolj za lastno sprostitev. Ste kdaj razmišljali, kaj lahko sami storite, da se izognete neprijetnim posledicam obremenitve stopal?

Rešitev

Startup Go4Goal je razvil lahke in zračne, inteligentno zasnovane športne nogavice, ki odlično uravnavajo toploto in vlago, se popolnoma prilegajo nogi ter nudijo podporo stopalu. Natančno oblikovana in skrbno nameščena UltraGrip tehnologija preprečuje drsenje v športnih copatih, s čimer se prepreči nastanek žuljev. Nogavice enakomerno porazdelijo obremenitve preko napetih mišic in tetiv, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja. V podjetju kupcem omogočajo tudi personalizacijo nogavic z unikatnimi dizajni.

Športne nogavice Go4Goal, katerih prvi ambasador je postal kapetan NK Maribor Marcos Tavares, so nastale v Sloveniji na podlagi raziskav in strokovnih mnenj različnih strokovnjakov, tako ortopedov kot fizioterapevtov.

Ekipa

Ustanovitelj podjetja, Tadej Glavač, je v 2020 štartal tudi s svojim športnim podcast kanalom, s katerim želi poslušalce navdihniti z izjemnimi zgodbami. Podcast vsebuje tudi dobrodelno noto, s katero se zbirajo donacije za Sklad za razvoj talentov za uresničevanje sanj tistih, ki tega sami ne zmorejo. 

Promocijski video

Vizitka

Go4Goal d.o.o.
Ulica Štefana Kovača 61A
9224 Turnišče
 
WEB: https://www.go4goal.net/
FB: https://www.facebook.com/go4goal.officialSI/
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!