PODJETJE


Auralix

 
Leto ustanovitve: 2021
Spletna stran: auralix.eu

Problem

Uporabniška izkušnja z mnogih majhnih brezžičnih naprav bi se lahko bistveno izboljšala, če tem nebi bilo potrebno menjavati baterij ali jih priključevati na kontaktne polnilne postaje. Vse več naprav se zato poslužuje brezžičnega polnjenja. Standardne rešitve brezžičnega polnjenja so zaenkrat prevelike za mnoge majhne naprave, namenske rešitve pa so inženirsko zelo kompleksne za integracijo. Proizvajalci majhnih naprav (na primer slušnih aparatov) se zato srečujejo s pomanjkanjem potrebnega znanja in izkušenj, kar jim onemogoča učinkovito vgradnjo brezžičnega polnjenja v njihove produkte.


Rešitev

Auralix bo s svojimi rešitvami proizvajalcem majhnih elektronskih naprav omogočil hiter vstop na trg z najprimernejšimi, zanesljivimi ter overjenimi rešitvami skladnimi z mednarodnimi standardi. Razvijajo rešitev, ki bo zavzela manj prostora od konkurenčnih in bo primerna tudi za najmanjše naprave na trgu. Ključ do učinkovite in hitre integracije njihovih rešitev je v specializiranem, sistematičnem pristopu s pripravljenimi programskimi knjižnicami, osnutki dizajnov ter pripravami za končno testiranje.

Ekipa

Ustanovitelja podjetja Gregor Krušič in Tomaž Vidovič sta se po študiju odločila podati na skupno karierno pot. Prvi cilj je bil zgraditi ekipo zmožno ustvarjanja elektronskih produktov. Tako so se postopoma v treh letih v ekipo pridružili še Martin Flisar, Jure Kolšek in Gregor Hudin. Ekipa je sodelovala na raznolikih skupnih projektih in vzpostavila procese dela ter pridobila kompetence potrebne za razvoj produktov. V podjetju Auralix Gregor vodi dejavnosti vezane na zunanjost podjetja, Tomaž pa dejavnosti vezane na notranje procese v podjetju.

Promocijski video

Vizitka

Auralix d.o.o.
Loška ulica 8
2000 Maribor
Slovenija

Kontaktna oseba: Gregor Krušič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!