PODJETJE


Maestro Amadeus

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: www.maestroamadeus.com

Produkt

Platforma Maestro Amadeus predstavlja rešitev, ki glasbenikom omogoča enostavno organizacijo njihovih gradiv z uporabo naprednih algoritmov, ki glasbenikom prihranijo čas pri digitalizaciji in urejanju glasbenih gradiv. Z uporabo platforme si lahko uporabniki gradiva med seboj enostavno delijo, kar je predvsem pomembno za večje glasbene skupine in glasbene šole. 

Ker je za glasbenike ključnega pomena tudi način upravljanja in interakcija z glasbenim gradivom, bodisi na odru, vajah ali drugih okoliščinah, je del platforme tudi mobilna rešitev, ki omogoča napredno interakcijo z gradivi, z uporabo pripomočkov za samodejno obračanje strani in naprednim povezovanjem z drugimi mobilnimi in glasbenimi napravami. Platforma na podlagi analize dodanega gradiva, samodejno določi meta podatke posamezne pesmi kot so naslov in avtor. Glasbeniki lahko posamezna gradiva tudi obogatijo z dodatnimi podatki, kot so privzete nastavitve metronoma, zvočne datoteke in samodejna obračanja strani. 

Platforma Maestro Amadeus se osredotoča na profesionalne in amaterske glasbenike, manjše in srednje velike glasbene skupine ter glasbene šole in njihove učence. Z uporabo platforme imajo glasbeniki dostop do svojih gradiv kjerkoli preko spleta ali mobilne aplikacije.

Kontakti:

Klemen Sagadin
klemen.sagadin@gmail.com

Spletna stran
www.maestroamadeus.com

Facebook stran
www.facebook.com/MaestroAmadeusApp

E-mail
info@maestroamadeus.com
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!