PODJETJE


Maestro Amadeus

 
Leto ustanovitve: 2019
Spletna stran: maestroamadeus.com

Problem

Si glasbenik in ti organiziranje svojih glasbenih gradiv v tiskani obliki predstavlja nenehni izziv? Se pogosto zgodi, da izgubiš del gradiva ali pa ga nimaš vedno ob sebi, ko bi ga potreboval?

Rešitev

Platforma Maestro Amadeus predstavlja rešitev, ki z naprednimi algoritmi glasbenikom omogoča enostavno digitalizacijo, urejanje, organizacijo in deljenje gradiv.  

Ker je za glasbenike ključnega pomena tudi način upravljanja in interakcija z glasbenim gradivom, bodisi na odru, vajah ali drugih okoliščinah, je del platforme tudi mobilna rešitev, ki omogoča napredno interakcijo z gradivi, z uporabo pripomočkov za samodejno obračanje strani in naprednim povezovanjem z drugimi mobilnimi in glasbenimi napravami. Platforma na podlagi analize dodanega gradiva samodejno določi meta podatke posamezne pesmi kot so naslov in avtor. Glasbeniki lahko posamezna gradiva tudi obogatijo z dodatnimi podatki, kot so privzete nastavitve metronoma, zvočne datoteke in samodejna obračanja strani. 

Platforma Maestro Amadeus se osredotoča na profesionalne in amaterske glasbenike, manjše in srednje velike glasbene skupine ter glasbene šole in njihove učence. Z uporabo platforme imajo glasbeniki dostop do svojih gradiv kjerkoli preko spleta ali mobilne aplikacije.


Kontakt

Maestro Amadeus d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

WEB: www.maestroamadeus.com
FB: www.facebook.com/MaestroAmadeusApp

Kontaktna oseba: Klemen Sagadin
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!