PODJETJE


Simarine

 
Leto ustanovitve: 2014
Spletna stran: simarine.net

Problem

Ste proizvajalec na področju navtike ali avtodomov in vam je dovršen dizajn na prvem mestu? Zunanji videz jahte, avtodoma ali počitniške prikolice je vrhunski, medtem ko merilni instrumenti in kontrolna plošča tako po izgledu kot po možnostih uporabe kažejo velik zaostanek v razvoju.

Rešitev

Podjetje Simarine razvija napredne merilne instrumente in kontrolne plošče na področju navtike ter avtodomov. Pri razvoju polagajo posebno pozornost na vrhunski dizajn, preprosto uporabo in povezljivost s pametnimi napravami.

Njihov Pico je napreden merilnik baterij, rezervoarjev in temperatur, ki je primeren tako za navtični trg kot trg avtodomov in prikolic. Gre za sistem za nadzorovanje in spremljanje stanja baterije, ki postavlja nove standarde nadzora in analize stanja baterije ter rezervoarjev.

Dosežki

S kontrolno ploščo za večja plovila Nereide so v letu 2017 prejeli prestižno nagrado DAME design award, za katero so bili sicer nominirani že trikrat. Njihovi produkti se prodajajo širom sveta, s poudarkom v Evropi in Avstraliji. Prav tako izvrstno sodelujejo tudi s slovenskimi proizvajalci plovil Elan in Greenline, ki so jih podpirali že od samega začetka, kar si štejejo v posebno čast.

Promocijski video

 

Vizitka

SIMARINE d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

WEB: http://simarine.net
FB: https://www.facebook.com/simarine.net/

Kontaktna oseba: Igor Kocman
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!