PODJETJE


Daibau International

 
Leto ustanovitve: 2013
Spletna stran: mojmojster.net

Problem

Ste že bili v situaciji, ko ste iskali izvajalca za gradnjo ali prenovo doma, pa niste vedeli na koga se naj obrnete? Ste spraševali prijatelje, iskali po imeniku ali se izgubljali po spletu? Se mnogi izvajalci sploh niso odzvali na klic? Če ste s katerim že stopili v stik, ali ste res vedeli, da mu lahko zaupate projekt?

Rešitev

Podjetje Daibau International d.o.o. (Eforma d.o.o.) je razvilo sistem MojMojster - DaiBau, namenjen iskanju izvajalcev za prenovo in gradnjo stanovanj ter drugih objektov. Na enem samem mestu lahko posamezniki z nekaj kliki oddajo povpraševanje, komunicirajo z izvajalci, se dogovorijo za ogled in izdelavo ponudbe ter izberejo najboljše podjetje na podlagi zbranih mnenj, bonitet in referenčnih projektov.

Projektantom, gradbenikom in obrtnikom sistem omogoča učinkovito pridobivanje novih strank, brezplačno samostojno predstavitev na spletu z referencami in oceno, pregled nad trgom gradbenih projektov, enostavno pripravo ponudb ter povezovanje s partnerji.

Dosežki

Podjetje povezuje že več kot 65.000 gradbenih podjetij – mojstrov, arhitektov in drugih strokovnjakov za gradnjo in obnovo nepremičnih ter 260 tisoč aktivnih uporabnikov. Danes posluje v sedmih državah: Sloveniji, Hrvaški, Avstriji, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Slovaški in Romuniji. Zaposlujejo več kot 50 ljudi. Potencial podjetja je v 2018 prepoznal investicijski sklad South Central Ventures, v 2021 pa je skupaj z družbo Henkel ponovno investiral s sedemmestnim zneskom.
 

Promocijski video

 
 

Vizitka

Daibau International d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija

WEB: www.mojmojster.net
FB: https://www.facebook.com/mojmojster/
T: +386 51315012
E:  info@mojmojster.net
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!