PODJETJE


Sfera IT

 
Leto ustanovitve: 2008
Spletna stran: sfera-it.si

Problem

Z rastjo podjetja se veča tudi potreba po celoviti in zmogljivejši računalniški infrastrukturi. Strokovnjaki za informacijsko tehnologijo v podjetjih pa velikokrat nimajo zadostnega znanja, da bi upravljali s celovitimi IT sistemi in skrbeli za nadzor ter varnost podatkov in omrežja. Izziv je predvsem v tem, da je na trgu veliko različnih delnih rešitev, ki jih je zelo zahtevno povezati v celovit in dobro delujoč sistem ob sprejemljivih stroških za podjetje.

Rešitev

V podjetju Sfera IT nudimo storitev načrtovanja, nadzora in upravljanja IT sistemov ter možnost najema celotne IKT opreme. Ponujamo gostovanje strežnikov, rešitve za različna komunikacijska omrežja, skrbimo za kibernetsko varnost podatkov in omrežij, zagotavljamo znanje in opremo za ureditev podatkovnih centrov znotraj podjetij.
Storitve opravlja ekipa visoko tehnološko specializiranih in certificiranih sistemskih inženirjev, ki je certificirana s strani večjih svetovnih renomiranih principalov, kot so Cisco Systems, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, IBM, Mcafee, Vmware in drugih.

Dosežki

Z našimi storitvami oskrbujemo največje IT sisteme slovenskih podjetij iz različnih panog, obenem pa kar 40% letnega prometa ustvarjamo v tujini. Smo ponosni nosilec zlate AAA bonitete odličnosti, v zadnjih letih pa se uvrščamo na lestvico najuspešnejših IKT podjetij v Sloveniji.

Promocijski video

Vizitka

Sfera IT d.o.o.
Ižanska cesta 303, 1000 Ljubljana
PE Maribor: Tržaška cesta 40, 2000 Maribor

WEB: http://www.sfera-it.si
FB: https://www.facebook.com/SferaITMB

Kontaktna oseba: Renato Pulko


 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!