PODJETJE


Coinhab

 
Leto ustanovitve: 2015
Spletna stran: coinhab.si

Problem

Vsak izmed nas ima enkrat stanovanjski problem. Najti dobro, še posebej novo nepremičnino, ki bi ustrezala našim potrebam in cenovnemu okvirju, je velik izziv. Na trgu so nepremičnine precej drage, kvaliteta ni nujno najboljša, zato je iskanje še težje.

Rešitev

Podjetje Coinhab razvija spletno platformo za nepremičninske stanovanjske projekte, s katero pomaga iskalcem stanovanj in hiš na poti do sanjskega doma. Povezuje iskalce stanovanj na eni in investitorje v nepremičnine na drugi strani.

Ekipa, ki jo sestavljajo nepremičninski strokovnjaki in arhitekti, vsakodnevno išče, preverja in ustvarja nove zanimive nepremičnine, s katerimi širi že tako bogato bazo, dostopno iskalcem nepremičnin na spletni platformi.

Platforma vsebuje iskalnik, v katerega lahko vnesete svoje želje, sistem pa ponudi temu primerne nepremičnine. V kolikor postanete premium uporabnik, pa se vam še posebej posvetijo in skupaj z vami poiščejo ustrezno nepremičnino.

Dosežki

Platformo Coinhab vsak mesec obišče več tisoč unikatnih uporabnikov. Samo v Ljubljani imajo na čakalni listi več kot 2000 iskalcev nepremičnin. Premium uporabniki pa lahko preko platforme dostopajo do več kot 200 novozgrajenih stanovanjskih enot.
 

Promocijski video

 

Vizitka

Coinhab d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija

WEB: https://www.coinhab.si/
FB: https://www.facebook.com/coinhab/
 
Kontaktna oseba: Taja Benčina 
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!