PODJETJE


E-Rasta

 
Leto ustanovitve: 2021
Spletna stran: verifiedby.photko.si/

Problem

Podjetja, organizacije in združenja, ki nudijo spletne zavarovalniške, bančne in poštne storitve, ponudniki storitve "car sharing" in spletnih iger na srečo, običajno od svojih uporabnikov zahtevajo verifikacijo svoje identitete. Za boljšo uporabniško izkušnjo zato želijo omogočati verifikacijo oz. e-identifikacijo osebe brez fizičnega obiska poslovalnice.

Rešitev

Verified by Photko je popolna rešitev preverjanja identitete s pomočjo umetne inteligence, ki uporabnikom vaših storitev omogoča registracijo, e-podpisovanje in druge storitve zaupanja. Ponudnikom spletnih zavarovalniških, bančnih in poštnih storitev ter spletnih iger na srečo omogoča lažje pridobivanje strank, boljšo uporabniško izkušnjo ter do 30 % višjo raven izvedbe storitev. Vmesnik oblikovno prilagodijo in implementirajo v vašo obstoječo aplikacijo.

Verified by Photko z zajemom posnetka preko najprej osebnega dokumenta in nato obraza posameznika opravi validacijo in z zelo visoko stopnjo zanesljivosti in zaupanja potrdi identiteto uporabnika. SDK modul predlaga zajem osebnega dokumenta uporabnika - osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja ali potnega lista. Nato predlaga zajem obraza s prepoznavo postavitve in rotacije obraza. Vsebino naloži na strežnik modula, nato pa se izvedejo vse potrebne validacije s pomočjo umetne inteligence, ki preverjajo veljavnost dokumenta in skladnost premikov obraza. Za zajem in validacijo se uporabljajo tehnologije za prepoznavo postavitve in usmeritve obraza na mobilni aplikaciji ter tehnologije za prepoznavo besedila in postavitve/usmeritve obraza na strežniškemu programu.

Vizitka

E-Rasta d.o.o.
Vodnikova ulica 2
2250 Ptuj

Slovenija

Kontaktna oseba: Rado Stropnik
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!