PODJETJE


COPS Systems

 
Leto ustanovitve: 2012
Spletna stran: cops-systems.com/

Problem

Informacije so ključnega pomena v današnjem svetu, zato je tudi v prometu pomembno, da dobijo vozniki v realnem času ustrezne informacije, na podlagi katerih lahko sprejemajo odločitve v prometu, ki botrujejo njihovi varnosti.

Rešitev

Collision Preventing Safety Systems (COPS) je linija inteligentnih opozorilnih sistemov. Sistemi COPS z detekcijo vozil in pešcev ter opozarjanjem na nevarnost trka v realnem času lahko aktivno prispevajo k zmanjševanju prometnih nesreč in povečanju varnosti na cestah, nivojskih železniških prehodih, garažnih hišah in tovarnah.

Glavni produkt podjetja je COPS@road, ki je sestavljen iz enega ali več svetlobnih prometnih znakov s spremenljivo vsebino ter detektorjev in služi za povečanje varnosti na nevarnih cestnih odsekih, kot so nezaznavna križišča, ostri ovinki, nepregledni podvozi itd. Z uporabo detektorjev zazna prisotnost ali približevanje prometnih udeležencev nevarnemu odseku ter jih s svetlobnim signalom opozori na potencialno nevarnost trka. Napajanje na sončno energijo zagotavlja enostavno vgradnjo z nizkimi investicijskimi stroški. Za postavitev niso potrebni večji posegi v infrastrukturo.

Vizitka

COPS Systems d.o.o.
Lešje 35
2322 Majšperk

Slovenija

Kontaktna oseba: Peter Korun
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!