PODJETJE


Borgla

 
Leto ustanovitve: 2015
Spletna stran: kefirko.com

Problem

Kefir je fermentiran napitek na osnovi mleka ali vode, poln probiotikov in drugih snovi, ki koristijo našemu organizmu. Zaradi pozitivnega učinka na telo, si ga mnogi zagovorniki zdravega načina življenja pripravijo kar doma, kar se lahko hitro sprevrže v veliko packarijo.


Rešitev

Startup Borgla je razvil posodo vse-v-enem za domačo pripravo kefirja, ki se imenuje Kefirko. Kefirko je sestavljen iz posebne steklene posode in dvoslojnega pokrova, s katerima vse uravnavamo pretok zraka in cedimo kefir brez uporabe kakršnih koli drugih pripomočkov, brez packanja po kuhinji.

Podjetje stremi k neprestani rasti, implementaciji in razvoju novih produktov, zato so 2017 lansirali produkta Kefirko - Cheese Maker in pokrov za sekundarno fermentacijo. Podjetje se ukvarja tudi s trženjem probiotičnih kultur, kozmetike s probiotiki, vse pod blagovno znamko Kefirko.

Dosežki

Ekipa je izpeljala dve uspešni kampanji na Kickstarterju. S Kefirko Cheese Maker-jem jim je uspelo kar 10 krat preseči zadani cilj. Poslujejo že v več državah po svetu, med drugim v Avstraliji, Angliji, Franciji, Španiji, Portugalski, Sloveniji, ...

Promocijski video

 
 

Vizitka

Borgla d.o.o.
Valvazorjeva ul 40 
2000 Maribor
 
WEB: https://kefirko.com/
FB: https://www.facebook.com/kefirko1

Kontaktna oseba: Marko Borko 
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!