PODJETJE


TIKO Pro

 
Leto ustanovitve: 2010
Spletna stran: tiko-pro.si/

Problem

Podjetja v svojih začetnih fazah pogosto spregledajo priložnosti za financiranje ali pa imajo ob prijavah na različne razpise težavo s prijavo, izpolnjevanjem prijavne dokumentacije ali izpolnjevanjem pogojev.

Rešitev

TIKO Pro je podjetje, ki s svojim svetovanjem pomaga pri razvoju inovativnih projektov v uspešne podjetniške zgodbe. Z izkušeno ekipo pomagajo pretvoriti podjetniško idejo v uspešno podjetje. Svetovanje nudijo na številnih področjih, kot so turizem, digitalizacija podjetij, internacionalizacija podjetij, R&R, investicije in energetika. Podjetnikom pomagajo poiskati ustrezen razpis, preverijo možnosti za odobritev nepovratnih sredstev oz. kreditov, pomagajo pri oddajni dokumentaciji na razpisih ter sodelujejo pri poročanju in vodenju projekta, ki je prejel sredstva na razpisih. Nudijo tudi izobraževanja, kako od ideje do projekta. Podjetje se ne omejuje le na slovenski trg, temveč išče priložnosti za projekte na ravni celotne Evropske unije.

Ekipa

Ekipa TIKO Pro je sestavljena iz 20 strokovnjakov in se lahko pohvali z visoko uspešnostjo prijav. Ekipa je zelo raznolika in specializirana na različnih področjih. Cilj podjetja je razširiti svoje delovanje na najširše območje Evropske unije.

Vizitka

TIKO Pro d.o.o.
Beloruska ulica 7
2000 Maribor

Slovenija

Kontaktna oseba: Kristina Kočet Hudrap
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!