PODJETJE


Visualize

 
Leto ustanovitve: 2022
Spletna stran: visualisation4healing.com/

Problem

Veliko ljudi se pogosto odloča za iskanje alternativnih rešitev, ko se sooča z zdravstvenimi težavami. Metode vizualizacije so novost na našem trgu, kjer še ni utečene prakse za samozdravljenje oči s pomočjo vizualizacije.

Rešitev

Program vizualizacije za samozdravljenje oči s preprostimi vajami je namenjen za vsakogar, ki ima kakršnekoli težave z očmi. Znotraj programa bodo preizkusili moč uma za namen zdravstvenega stanja pacientovih oči. Program vključuje pogovore 1:1, skupinsko srečanje in dostope do različnih vaj.

Ekipa podjetja Visualize razvija tudi spletno platformo po imenu Visualisation4Healing. Namenjena je vsem tistim, ki imajo težave z očmi in si želijo z naravnimi metodami zdravljenja pomagati sami. Gre za težave kot so škiljenje, kratkovidnost, očesni pritisk, odstopanje mrežnice, nočna slepota in ostale. Z rešitvijo Visualisation4Healing člani ekipe omogočajo vodeno metodo vizualizacijo za samozdravljenje oči v obliki zvočnega posnetka, ki ima dodano video podporo. Vključen je tudi motivacijski program z začetnim delovanjem preko spleta, kasneje pa ga bo nadomestila aplikacija. Samozdravljenje s pomočjo Visualisation4Healing negativnih stranskih učinkov nima, lahko pa se dopolnjuje z uradno medicino in bo za uporabnike finančno dostopna.

Ekipa

Jedrno ekipo sestavljajo trije člani: Sabina Bračič, Gregor Klajnšek in Jernej Hergamas. Sabina je zadolžena za vsebinski del razvoja produkta, je kontaktna oseba za motivacijo in stik z uporabniki, ter odgovorna za marketing. Sabina izvaja energijske tehnike in refleksoterapijo s strankami od leta 2015. Gregor je zadolžen za razvoj produkta v obliki aplikacije, Jernej pa za izdelavo, vzdrževanje in nemoteno delovanje spletne strani ter grafično oblikovanje.

Vizitka

Visualize d.o.o.
Sernčeva ulica 3
2000 Maribor

Slovenija

Kontaktna oseba: Sabina Bračič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!